Stars

Nova fotografija Petra Graše i Hane Huljić u njegovom zagrljaju rastopila obožavatelje

  • Nakon što je prije otprilike mjesec dana u medijima odjeknula vijest o novoj ljubavi Petra Graše par je često viđen zajedno
  • Premda nijedno od njih vezu nije potvrdilo, fotografije govore više od riječi
  • Na posljednjoj fotografiji Petar i Hana poziraju zagrljeni i sa velikim smješkom na licu, čime su razdragali obožavatelje

Prije otprilike mjesec dana, domaću javnost "prodrmala" je vijest kako Petar Grašo ljubi 14 godinu mlađu Hanu Huljić, kći svog bliskog prijatelja i suradnika Tončija Huljića. Iako niti Grašo ni Hana nisu potvrdili te vijesti, par se ne skriva te su viđeni zajedno na raznim lokacijama sve od Sarajeva do Korčule gdje je Grašo pjevao, a Hanu poveo kao pratnju.

Petar Grašo i Danijela Martinović Možda vas zanima Danijela Martinović je obrisala sve fotke s Grašom, a na Instagramu je otpratila sve - njega, Hanu i Tončija Rubrika Stars Stars

Sada je na Grašinom fan pageu "osvanula" nova fotografija na kojoj zajedno poziraju vidno dobro raspoloženi. Na fotografiji Petar Grašo i Hana Huljić poziraju zagrljeni i sa velikim smiješkom. Petar kći Tončija Huljića rado upoznaje sa sebi bliskim ljudima i prijateljima, a ovih dana družili su se u jednoj slovenskoj vinariji gdje je fotografija i nastala.

Tonči Huljić oglasio se o vezi kćeri i Petra Graše: "Ako su oni sretni, i ja sam!"

Fotografija je odmah prikupila mnoštvo komentara: "Kako ste slatki", "Baš ste medeni", "Neka ste sretni i volite se", "Osmjeh govori sve", samo su neki od razdraganih komplimenata novopečenom paru. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MOVIA (@moviawines)

Čini se kako na novu Grašinu ljubav njegovi obožavatelji blagonaklono gledaju, a tako je i s roditeljima. Kada je u medijima odjeknula vijest o njihovoj vezi, Hanin otac, glazbenik Tonči Huljić rekao je što misli o svemu. "Razumljiv mi je interes medija po pitanju Hane i Petra, ali nikada se nisam javno referirao na privatan život i odnose, kako svoje obitelji, tako i izvođača s kojima radim. Ako su oni sretni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja sretni", rekao je, a slično mišljenje ima i Grašin otac, Zoran.

Hana Huljić zabavlja se s prijateljicama Možda vas zanima Hana Huljić pokazala kako se ne opterećuje medijskim natpisima već uživa u društvu prijateljica Rubrika Stars Stars

Par je nedavno posjetio Bosnu i Hercegovinu, gdje su uhvaćeni kako opušteno šetaju Baščaršijom, a Hana je Grašu čvrsto držala za ruku. Nakon toga Grašo je pjevao na svadbi na Korčuli, a Hanu je poveo kao svoju pratnju.

Photo: Instagram@petargrasoofficial
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • viki

    Nek' im je sa srećom, samo isto mislim da vi novinari niste fer prema Danijeli jer pišući o njihovoj ljubavi ,ako je to istina u drugu ruku vrijeđate Danijelu i zadajete joj bol i ona je javna ličnost ,a prije ... prikaži još!