Stars

Nives Celzijus dramatično promjenila frizuru, a i kombinacija s fluorescentnom čipkom je zanimljiva

  • Posljednja objava pjevačice i spisateljice Nives Celzijus otkriva kako se odlučila na drastičnu promjenu frizure
  • Predstavila je novu kovrčavu frizuru, a isti je njezina kći Taisha prozvala "najboljom frizurom ikada"
  • Komplimenti su prštali i na račun modne kombinacije, ali i Nivesinog posljednjeg glumačkog izleta

"Voli moje ravnine i krivine",  riječi su koje stoje u opisu posljednje fotografije koju je Nives Celzijus objavila na društvenoj mreži Instagram. Pjevačica i spisateljica rado koristi rečenice dvostrukog značenja, a vjerovali ili ne, ova se prvenstveno odnosila na njezinu novu frizuru.

Naime, 39-godišnjakinja se odlučila pohvaliti kovrčavom kosom, a za novu je frizuru njezina kći Taisha ustvrdila kako je "najbolja ikad". Ovu dramatičnu promjenu frizure pozdravili su i brojni Nivesini pratitelji, uključujući i prijateljice Snježanu Mehun te Renatu Končić Mineu.

Možda vas zanima Nives Celsius se modno uskladila sa kćerkom Taishom, prava je mamina kopija Rubrika Stars Stars

No nije samo nova frizura plijenila pažnju! Nives je to postigla i koloristički snažnom odjevnom kombinacijom. Glavna zvijezda odabranog 'outfita' zasigurno je čipkasti bodi u neon žutoj boji uz koji je pridodala uske traperice i bijeli blejzer. Dodatan akcent boje unijele su "ubojite štikle", također izvedene u neonskoj inačici žute boje.

3 kombinacije Adriane Ćalete-Car koje dokazuju da su joj sakoi posebna strast

Možda vas zanima Nives iznenadila objavom! Pokazala neobrađenu fotografiju na kojoj ne skriva masnice, celulit i prištiće Rubrika Stars Stars

"Mačketina", "Fantastična", "Prekrasna si", "Ovo ti super stoji", "Izgledaš predivno", samo su neki od komplimenata koje je Nives primila na račun svog izgleda. No, to nije sve! Obožavatelji su se u komentarima dotakli i njezinog posljednjeg glumačkog izleta. Tako su je nagradili i komplimentima za ulogu poštarice Suzane u humorističnoj seriji 'Bogu iza nogu'.

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen

Komentari 0