Stars

3 kombinacije Adriane Ćalete-Car koje dokazuju da su joj sakoi posebna strast

  • Adriana Ćaleta-Car uživa u prvim tjednima majčinstva, a pratitelje ponekad i obraduje pokojom fotografijom malog Maura
  • Što se mode tiče, pravnica sa adresom u Marseilleu jedva je dočekala, kako kaže, omiljeno godišnje doba - jesen
  • Dokazuju to i njezini maštoviti outfiti, a pozornost kradu sakoi u raznim bojama koje besprijekorno kombinira

Dubrovkinja Adriana Ćaleta-Car prije mjesec dana postala je majka dječačića Maura. Sa suprugom Dujom uživa u trenucima roditeljstva, što često podijeli sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Adriana ovih dana često objavljuje fotografije iz šetnji sa svojim mališanom, a ono što je svima privuklo pažnju njezini su outfiti.

Možda vas zanima Adriana Ćaleta-Car podijelila je preslatku fotografiju sinčića Maura Rubrika Life&style Life&style

Pravnica je poznata po istančanom modnom ukusu, koji je njegovala i tijekom trudnoće, a sada uživa u svom omiljenom godišnjem dobu: jeseni.

Možda vas zanima Jesen može početi – pronašli smo modele koje jedva čekamo prošetati! Rubrika Moda Moda

Upravo njezine jesenske kombinacije mnoge ispiriraju. A u posljednje vrijeme komad koji se často ponavlja i privlači pozornost u kombinacijama je - sako. Adriana birala sakoe u raznim bojama. Na zadnjoj objavi ležerni crni outfit sa kratkim biciklističkim hlačicama i majicom upotpunila je predimenzioniraniranim crvenim sakoom, a kombinaciju je podigla i crna torbica. Kako je adriana uistinu maštovita u odabiru boja, birala je i ljubičasti te tamnozeleni sako ispod kojeg se nazirala košulja haljina. Outfit je upotpunila bijelom torbom i sunčanim naočalama. 

Došla je jesen i hladne večeri - vrijeme je za tople dekice! Gdje kupiti najljepše?

Sakoi podižu svaku kombinaciju, a posebice oni u maštovitim bojama kakve je odabrala i Adriana. Njezini outfiti često služe kao inspiracija, pa smo sigurni da će i ovi modni odabiri mnoge nadahnuti. Novopečena majka je naravno dobila mnogo komplimenata. "Prelijepa", "Tvoj stil", "Mama mia", "Goriš", samo su neki od komentara. Adriana i Duje žive u Marseilleu, pa vjerujemo kako je romantičnost ovog grada dodatno inspirira za modne igre.

Photo: instagram@ orlandosilverfox

Komentari 0