Life&style

Adriana Ćaleta-Car podijelila je preslatku fotografiju sinčića Maura

  • Adriana Ćaleta-Car i njezin suprug Duje uživaju u prvim trenucima sa sinčićem
  • Roditelji malog Maura postali su prije nešto više od dva tjedna
  • Adriana je pokazala kako uživa u majčinstvu i raznježila svoje pratitelje objavom svog malog mezimca

Duje Ćaleta-Car i Adriana ovih dana uživaju u prvim tjednima sa svojim sinom. Novopečena majka podijelila je sa svojim pratiteljima preslatku fotografiju svog sinčića koji je bio u pozi poput male žabice. "Hello!", napisala je ponosna majka uz oznake "život majke" i "savršeno poslijepodne".

Mnogi su se odmah raznježili na fotografiju ostavljajući emotikone srca i pišući: "Malo zlato", "Ljubav", "Žabica mala", "Male nogice". Adriana je nakon dolaska kući sa sinčićem otkrila kako su dječaku nadjenuli ime Mauro, koje je bilo ispisano na jednom od balona dobrodošlice.

Adriana i Duje Ćaleta Car otkrili su preslatko ime novorođenog sina Možda vas zanima Adriana i Duje Ćaleta Car otkrili su preslatko ime novorođenog sina Rubrika Stars Stars

Supruga nogometaša Duje Ćaleta-Cara pokazala je i kako sa sinom uživa u njegovoj prvoj šetnji. Adriana je za šetnju s Maurom odabrala jednostavnu crnu majicu, kratke traper hlačice i crno-bijele natikače, a oduševila je pratitelje. Mnogi su se začudili i komplimentirali njezinoj vitkoj liniji tako brzo nakon poroda. Oduševili su se Adrianinom ljepotom te joj pisali kako izgleda kao da nikad nije rodila. 

Modne kombinacije za plažu Adriane Đurđević - s trudničkim trbušćićem u prvom planu

Adriana Ćaleta-Car i Duje su podijelili prvu fotografiju sinčića: "Hvala svima na lijepim željama od nas troje" Možda vas zanima Adriana i Duje Ćaleta-Car podijelili su prvu fotografiju sinčića: "To ovako završi. Moja obitelj" Rubrika Stars Stars

Duje Ćaleta-Car i Adriana postali su roditelji prije nešto više od dva tjedna, a prinova je u njegovim rodnim Bilicama dočekana s velikim veseljem te se odmah počelo feštati. Da čekaju prvo dijete otkrili su u travnju, a Adriana se tada za Story.hr povjerila: "Trudnoća nije bila neplanirana tako da smo se oboje jako razveselili kad smo doznali. Radosnu vijest priopćila sam Duji kao božićni dar, a moram priznati da me jako razmazio od samog početka svojom pažnjom i podrškom u svim mojim slatkim trudničkim mukama."

Photo: Instagram@marina.tucakovic

Komentari 0