Stars

Nismo ih odavno vidjeli zajedno. Nives i Goran Ivanišević ne mogu sakriti koliko im je lijepo!

  • Nives i Goran Ivanišević prilično su diskretni s objavama iz njihovog privatnog života
  • Zato smo jedva dočekali razglednicu s mora koju je u društvu supruga objavila radijska voditeljica
  • Poznati bračni par nalazi se u Zadru, a na zajedničkim fotografijama više je i nego vidljivo koliko uživaju

Supružnici Nives i Goran Ivanišević svoj privatni život uspješno sakrivaju od očiju javnosti. Ipak, ponekad nam dopuste da zavirimo u njihovu svakodnevicu. U posljednjoj objavi na svome Instagram profilu radijska voditeljica tako je podijelila zajedničke trenutke sa svojim suprugom s kojim trenutno boravi u Zadru, povodom održavanja teniskog turnira Adria Tour na kojem se proslavljeni tenisač našao u ulozi direktora.

Možda vas zanima Prezabavno! Nives Ivanišević podijelila video s usnulim Goranom i nestašnim Đokovićem Rubrika Stars Stars

Sudeći prema fotografijama Nives i Goran uživaju, a opuštena atmosfera potaknula ih je na razmjenjivanje nježnosti. Uvijek lijepa Nives uskočila je u crni badić preko kojeg je obukla haljinu za plažu cvjetnog uzorka, a u ležernom izdanju u bijeloj majici s printom parirao joj je i Goran.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💙💗 @goranivanisevicofficial @adriatourofficial

Objavu dijeli Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

Prekrasni ste”, “Kako sunce i more djeluju” i “Legenda uvijek ista, Nives ulaziš s njim i ti. Pozdravi iz Dalmacije”, ‘’Divni’’, ‘’Baš ste slatki’’, ‘’Najljepši ste’’, bili su samo neki od komentara.

Predivni sunčan dan u još ljepšem okruženju, uz osmijehe i dobro raspoloženje, odmor je baš kakav i mi zamišljamo. Prema njihovim prjašnjim fotografijama, izgleda kako ovaj bračni par zaista zna uživati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#17godinaposlije 💙💙💙💙

Objavu dijeli Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

Možda vas zanima Nives Ivanišević zablistala je u crno-bijeloj kombinaciji, a u roza odijelo Nine Badrić smo se zaljubili Rubrika Stars Stars

Nives i Goran u bračnu luku uplovili su u prosincu 2017. godine nakon nešto više od godine dana ljubavi. Kao kruna njihove ljubavi u rujnu 2018. pristigao im je i sinčić Oliver.

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0