Stars
Nina Badrić

Nina se javila sa snimanja novog spota, a fanovi oduševljeni lookom pjevačice: Ista si J.Lo!

  • Neko vrijeme estradni umjetnici morali su staviti mikrofone sa strane, ali čini se kako situacija ide na bolje
  • Novim glazbenim angažmanom,  pohvalila se Nina Badrić na svome Instagram profilu 
  • Nina se javila sa snimanja spota za novi singl, a njezin look je oduševio mnoge 

Jedna od omiljenih imena na našoj glazbenoj sceni je i Nina Badrić. Svojim velikim hitovima već je odavno zacementirala status jedne od najvećih domaćih pjevačkih zvijezda, a njezini obožavatelji s razlogom očekuju još. Izgleda kako će uskoro doći na svoje, jer se Nina na svome Instagram profilu javila sa seta snimanja, po svemu sudeći, novog spota

Možda vas zanima Ovakav glamur mogu izvest samo rijetki! Nina se sredila pa je mole: Daj recept za eliksir savršenstva! Rubrika Stars Stars

'‘Na setu’’, kratko je napisala Nina uz hashtag 'Ja još uvijek imam istu želju'. 

Selfie kojim je Nina počastila svoje pratitelje nikoga nije ostavio ravnodušnim. Naime 48-godišnja pjevačica  je u blejzeru sa zanimljivim uzorkom, uz potpuni make-up nabacila posebne naočale s lančićem, a frizuru je podignula u visoki rep. Mnoge je izgledom podsjetila na slavnu latino divu Jennifer Lopez

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

‘’J.Lo spavaš li mirno? Volim’’, ‘’J.Lo’’, ‘’J.Lo II’’, ‘’Ja mislila J.Lo’’, ''Zgodnica, ‘’ Povratak u očekivanom velikom stilu i za svjetski tron’’, ‘’Predivna'', Najljepša’’, ‘’Vrlo si lijepa i cool’’, ''Famozna’’, ‘’Lako je tako kad si lijep pa ti sve stoji’’, ‘’Kraljica’’, samo su od nekih komentara. 

Nini se javila i Maja  Šuput uz poruku: ''Opaaaaa mici’’. Nina joj se brzo odgovorila: ''Ja sam in full bloom’’, poigravši se s riječima imena Majinog sinčića Blooma. 

Dvije laste čine ljeto? Maja Šuput i Nina Badrić već su uskočile u ljetni đir i kupaće kostime

Cijeli outfit Nina je pokazala u još jednoj fotografiji sa seta uz hashtagove 'nova pjesma' te naslov ‘’Ja još uvijek imam istu želju’’, kako je vjerojatno naslovljen njezin novi singl.

Do izražaja su došla Ninine vitke noge kako je zanimljivi blejzer pjevačica kombinirala tek uz bijele sandale koje se vežu na gležnjevima. Mnogi fanovi već su uvjereni kako će se raditi o odličnom projektu koji friško izlazi iz Ninine glazbene radionice. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Vjerujemo kako je i sama pjevačica jedva čekala angažman posebno nakon restrikcija nametnih pandemijom koronavirusa, a koje su posebno utjecale na estradne umjetnike. Cijelu situaciju nerijetko je komentirala Nina preko društvenih mreža, ponekad i na šaljiv način, a sve kako bi istaknula tešku poziciju u kojoj su se našli glazbeni umjetnici koji više nisu mogli nastupati. 

Nina Badrić u elegantnom i casual izdanju, a uz oba nosi Gucci cipele vrijedne više od 6 tisuća kuna

No, čini se kako Nina pronašla način da živi glazbu, a vjerujemo kako ćemo je uskoro moći i čuti uživo.  

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0