Stars

Nina Badrić nam je pokazala kako bijela boja nije rezervirana samo za ljeto - i izgleda sjajno

  • Bijela boja nam možda nije prvi izbor u hladnijim mjesecima, no to ne znači da ne izgleda dobro
  • Nina Badrić nam je to pokazala na svom primjeru odjenuvši upravo takvu mini haljinu
  • Izdvojili smo nekoliko haljina iz dućana kako bi i ti zablistala u (ne)boji o kojoj se priča svake zime

Jedna od najpoznatijih domaćih pjevačica Nina Badrić (47) ponovno je pokazala noge i oduševila svoje pratitelje na Instagramu. Naime, Nina je objavila fotografiju gdje pozira u kratkoj bijeloj haljini dok joj frizer Mijo Majhen popravlja frizuru. Uz fotografiju, pjevačica je napisala: ''Bijela boja voli zimu'', a brojni pratitelji nisu mogli sakriti oduševljenje. Fotografiju su komentirale i Ninina mama Mila te sestra Sunčica koje su joj ostavile srca i napisale da ju vole.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

Možda vas zanima Ova curica je danas među najpopularnijim Hrvaticama, a mama joj je ispod fotke napisala - volim te! Rubrika Stars Stars

Nina je odabrala usku bijelu mini haljinu s malim puf rukavima i naborima te dugim rukavima i ovratnikom nalik dolčeviti. Na nogama je imala sandale sa sjajnim remenčićem i moramo priznati da izgleda zaista WOW. Pjevačicu, koja s godinama izgleda sve bolje, u posljednje vrijeme sve češće možemo vidjeti u haljinama koje otkrivaju noge. Nedavno je tako objavila fotografiju koja je nastala isto na snimanje, a u njoj pozira u crnoj mini haljini sa remenom oko struka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

I početkom listopada smo imali prilike vidjeti Ninu u kombinaciji sličnoj ovoj s bijelom haljinom. Tada se odlučila za srebrnu haljinu asimetričnog kroja te crne sandale, a njezine noge bile su u prvom planu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

Možda vas zanima Sako se ove jeseni nosi na drugačiji način. Pronašli smo neodoljive nove modele u našim trgovinama Rubrika Moda Moda

Ne znamo jesi li i ti fan bijelih haljina u hladnijim mjesecima, no ako ih dosad nisi nosila možda je ovo pravo vrijeme da im daš priliku. Iako ponuda ovakvih haljina nije bogata kao u ljetnim mjesecima, uspjeli smo pronaći nekoliko modela koji će se možda baš uklopiti u tvoj stil.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr S lijeva na desno: H&M 594 kn; Mango 249, 90 kn; Zara 229, 90 kn  

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0