Stars 04. studenoga 2019.

Ova curica je danas među najpopularnijim Hrvaticama, a mama joj je ispod fotke napisala - volim te!

Instagram/@badrich.
  • Poznata pjevačica Nina Badrić još je jedna u nizu zvijezda koje su s obožavateljima podijelile sliku iz djetinjstva
  • Nina je objavila fotku na kojoj je imala sedam godina, a slika je vrlo brzo sakupila gotovo šest tisuća lajkova
  • Pjevačica je i tada, kao i sada, imala svoj prepoznatljiv osmijeh na licu

Na društvenim mrežama, domaće i strane zvijezde dijele mnogo fotografija iz privatnog života. Osim fotografija na kojima poziraju bez šminke, možemo vidjeti i gdje su otputovale te s kim se zabavljaju, a sve češće imamo prilike vidjeti kako su naše omiljene zvijezde izgledale kao djeca. 

Možda vas zanima... Prepoznaješ li ovu djevojčicu? Danas je jedna od najpopularnijih žena na svijetu Rubrika Stars Stars

Po uzoru na svoje kolege, Nina Badrić (47) podijelila je svoju fotografiju na kojoj ima sedam godina. Tamna kosa i veliki osmijeh, koji joj je i danas zaštitni znak, dominiraju fotografijom sedmogodišnje djevojčice. Uz fotografiju Nina je napisala: ''Kreiraj maštom dovrši vjerom. Nina (7 godina).'' Slika je u kratkom vremenu prikupila gotovo 6 tisuća lajkova, a jedan komentar se posebno istaknuo. Ninina mama Mila također je komentirala sliku te je napisala: ''Donosila si mi sreću kao mala a to radiš i danas. Sretna sam što si moja, volim te ♥️''

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

Možda vas zanima... Nina Badrić objavila fotku na kojoj izgleda totalno poput Monice Bellucci Rubrika Stars Stars

Samo dvije godine nakon ove fotografije, u dobi od devet godina, Nina se pridružila dječjem zboru 'Zvjezdice' u kojem je pjevala sedam godina, a on joj je bio odskočna daska za daljnju pjevačku karijeru. Ne smijemo zaboraviti ni reklamu za desertnu kremu ''Ledolina'' u kojoj se tada 16 - godišnja Nina pojavila u društvu svog zbora. 

Možda vas zanima... Nina Badrić je toliko skratila kosu da smo je jedva prepoznali! Rubrika Stars Stars

Danas je Nina jedna od najpopularnijih pjevačica na ovim prostorima koja i dalje vlada domaćim top ljestvicama te se može pohvaliti uspješnom karijerom koja traje preko 20 godina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

 

Komentari 0