Stars

Nina, Jelena i Maja sinoć su baš zablistale na donatorskoj večeri - koji styling se tebi najviše sviđa?

  • Sinoć je u dvorani zagrebačkog hotela Westin održana humanitarno-donatorska večer Zaklade Vatreno srce
  • Povodom toga okupili su se brojni poznati iz javnog života
  • Tri stylinga su nam posebno zapela za oko, onaj Jelene Rozge, Nine Badrić te Maje Šuput

Jučer se velik broj pripadnika hrvatskog javnog života okupio u zagrebačkom hotelu Westin na večeri s humanitarnim karakterom. Naime, naši poznati javljali su se građanima na telefon, a iznos prikupljen akcijom Zaklade Vatreno srce bit će doniran Klinici za pedijatriju Dječje bolnice Kantrida te za akciju Korak u život. Među brojnim sportašima, pjevačima te drugim poznatim Hrvatima posebno su nam za oko zapele tri, možemo reći, popularne hrvatske pjevačice - Jelena Rozga, Nina Badrić i Maja Šuput. 

 | Autor: Sanjin Strukić/Pixsell Sanjin Strukić/Pixsell

Kako i priliči večeri, ove dame pojavile su se u veoma svečanim stajlinzima. Pjevačica Jelena Rozga (42) odlučila se za dugu zlatnu haljinu na jedno rame modnog dvojca Envy Room, s mašnom na boku, dok se za njezinu kosu pobrinuo Salon Franić te je odabrala Lana and Love naušnice. 

 | Autor: Sanjin Strukić/Pixsell Sanjin Strukić/Pixsell

Njezina kolegica Nina Badrić (47) odlučila se za crno odijelo sa šljokičastim detaljima, također s Envy Room potpisom. Za Ninin make up bio je zadužen vizažist Marko Tolić, a cjelokupni stajling je zaokružila bež sandalama. 

 | Autor: Sanjin Strukić/Pixsell Sanjin Strukić/Pixsell

Ni pjevačica Maja Šuput (40) nije mogla proći nezamijećeno u smaragdno zelenoj, šljokičastoj haljini koja je sezala do ispod koljena. Kao dodatke, Maja je nosila viseće srebrne naušnice, crne sandale s velikim cvjetovima na petama te za Miu Miu lakiranu torbicu te je i ovog puta zablistala.

 | Autor: Sanjin Strukić/Pixsell Sanjin Strukić/Pixsell

Nama se sva tri stajlinga sviđaju, a koja je pjevačica, po tebi, najbolje odjevena?

 
Photo: Sanjin Strukić/Pixsell

Komentari 0