Stars

Nicole Kidman objavila sliku s mlađom sestrom - pogledaj koliko su slične

  • Oskarovka Nicole Kidman na svom Instagram profilu objavila je sliku sa sestrom Antoniom
  • Tri godine mlađa Antonia Kidman australska je novinarka i majka šestero djece
  • Sestre imaju vrlo blizak odnos, ali i fizički jako sliče jedna na drugu

 Poznata 51- godišnja glumica Nicole Kidman, koju trenutno možemo gledati u drugoj sezoni serije ''Male laži'' nikad nije krila koliko je povezana sa svojom obitelji, posebno mlađom sestrom Antoniom (48). Tu posebnu vezu između sestara imali smo prilike vidjeti na posljednjoj Instagram objavi. Uz dvije fotografije Nicole je napisala: ''Toliko zajedničkog života. Sestrinska ljubav.  Volim te Ant''.

 | Autor: Instagram/@nicolekidman Instagram/@nicolekidman

Inače, Antonia je novinarka i voditeljica te je majka čak šestero djece. Uz silne obveze, Antonia je u travnju diplomirala pravo, a starija sestra nije propustila priliku da se pohvali. Antonia je i tada dobila posvetu na Instagramu, a uz sliku je pisalo: ''Čestitam svojoj dragoj sestri koja je diplomirala pravo. Učenje, odgajanje šestero djece i početak nove faze u karijeri, a sve to radi s toliko poniznosti i ljupkosti. Htjela sam joj odati počast. ...'' Inače, Antonia je i autorica dva priručnika o roditeljstvu koja je izdala 2009 i 2012. godine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

Možda vas zanima Tvoja seka i ti se beskrajno volite? Pronašli smo 6 najljepših tetovaža za sestre Rubrika Life&style Life&style

Osim fotografija sa sestrom, Nicole je znala objaviti i sliku s majkom Janelle te slobodno možemo reći kako su i Antonia i Nicole naslijedile njezinu ljepotu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

Osim ljepote, sestre povezuje i činjenica da su obje trenutno u svojim drugim brakovima. Antonia se 2007. godine rastala nakon 11 godina braka s Angusom Hawleyjem s kojim ima četvero djece, a od 2010. godine je u braku s  Craig Marranom s kojim je dobila još dvoje djece. Dok je Nicole bila u braku s kolegom Tom Cruiseom 1990. pa do 2001. godine te su posvojili dvoje djece. U brak s glazbenikom Keith Urbanom, koji traje i danas,  uplovila je 2006. godine te imaju dvije kćerkice. 

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0