Stars

Nicola Peltz jako voli Brooklyna Beckhama, ali ne toliko da mužu ne da otkaz iz svog novog filma

  • Nicola Peltz i Brooklyn Beckham jedan su od vrućih celebrity parova. I ljubav opstaje unatoč njihovoj mladosti i statusu zvijezda
  • Nicole voli svog supruga, ali ne baš toliko da ga ne najuri iz filma koji režira 
  • Brooklyn je poželio u njemu glumiti, ali... Nicole je zaključila da mu treba bolja kvalifikacija od braka s njom

Nicola Peltz i Brooklyn Beckham jedan su od mladih parova o kojima se puno pričalo u industriji zabave otkako su se susreli 2017. godine. Od tada se nagađalo i nagađalo, a romansa između njih službeno je procvjetala u siječnju 2020. godine, kada su svoju ljubavnu vezu obznanili na Instagramu te bacili u trans milijune obožavatelja. Od tada se čini kako je par nerazdvojan, objavljujući mnoštvo romantičnih selfieja kako bi im se svijet divio.

Možda vas zanima Naslovnica Voguea produbila jaz među Beckhamovima: Problemi su počeli još na Brooklynovoj svadbi Rubrika Stars Stars

Kasnije te godine par se također zaručio, što je bio konačan znak njihove privrženosti jedno drugome. Prema je mladi par često u žiži javnosti, njih dvoje očito nemaju problema pokazati svoju ljubav. Koju su okrunili vjenčanjem početkom 2022. godine. Ali, to ne znači da Nicola misli da je njen muž najprikladniji za ulogu u njezinom novom filmu…

Nicola Peltz glumila je u mnogim filmovima

Nicola Peltz izgradila je prilično uspješnu karijeru glumice, glumeći u filmovima kao što su 'Motel Bates', 'Batman', 'Zabačene ceste' i 'Bitka za Božić', a postala je najpoznatija po ulozi Katare u filmu 'Posljednji Airbender' i Bradley Martin u dramskoj seriji 'Motel Bates'.

Podrijetlom iz New Yorka, njezina potraga za svijetom glume započela je kada je Peltz imala samo jedanaest godina te je dobila svoju prvu ulogu u božićnoj komediji 2006. 'Bitka za Božić'. Ta joj je uloga omogućila niz vrlo uspješnih uloga, uključujući njezin prvi debi na pozornici u komadu 'Blackbird' (2007.) u Manhattan Theatreu.

Peltz je tek počela stjecati značajnu prepoznatljivost nakon što je glumila u 'Transformersima: Doba izumiranja' 2014. godine, filmu koji je bio hit.

 | Autor: Paramount Pictures Paramount Pictures

Zahvaljujući uspješnoj karijeri glumice, Peltz je uspjela skupiti pozamašno bogatstvo, koje se procjenjuje na oko 50 milijuna dolara. To je, doduše, malo bogatstvo u usporedbi s bogatstvom njezina oca koje se navodno kreće oko milijardu dolara.
Otkako se etablirala u industriji zabave, Peltz je odlučila nastaviti s nekim vlastitim projektima, a pokazalo se da je mlada zvijezda više od lijepog lica pred kamerama.

Peltz režira novi film pod nazivom 'Lola James'

Dok je Peltz najpoznatija po svojim vještinama glumice, također se smatra talentiranom u drugim područjima filma. Nedavno je mlada glumica zaronila u redateljski svijet.

U ožujku 2021. službeno je objavljeno kako će Nicola Peltz zajedno s Briom Vinaite režirati nezavisni film pod nazivom 'Lola James'. Film bi trebao biti američka drama, a scenarij je napisala sama Peltz. Već su otkriveni neki od članova glumačke postave. Glumačku postavu čine Nicola Peltz kao Lola James, Virginia Madsen kao Mona, Richie Merritt kao Malachi, Lolin dečko, uz Trevora Longa, Ravena Goodwina i Lukea Davida Blumma.

Obitelj Beckham Možda vas zanima Razriješili su nesuglasice: Victoria Beckham je sinu Brooklynu i snahi Nicoli Peltz poslala emotivnu poruku Rubrika Stars Stars

Film je navodno smješten u 2002. godinu i pratit će mladu 19-godišnju Lolu koja se bori za spas svog malog brata iz njihovog otrovnog doma. Mlada tinejdžerica će se usput suočiti s raznim nedaćama i borbama, uključujući osobnu borbu s ovisnošću o drogama, uz još jedan 'tragični' događaj koji tek treba biti otkriven. Snimanje filma počelo je 2021. i navodno je završilo iste godine. 

Također je objavljeno da je Peltzin suprug Brooklyn Beckham žarko želio igrati ulogu u tom filmu.

Brooklynove glumačke vještine ipak nisu na odgovarajućoj razini

Unatoč tome što je slavni dvojac nerazdvojan na društvenim mrežama, mnogi su se obožavatelji pitali hoće li Beckham glumiti u novom filmu svoje supruge.

Nedavni intervju za The Sunday Times Style otkriva konačnu odluku Nicole Peltz i njezino razmišljanje iza nje. U intervjuu objašnjava kako joj se Brooklyn prvobitno obratio tražeći da glumi u filmu, međutim, njegove glumačke vještine nisu bile na visini kako bi bio uzet u obzir za posljednju verziju.

Objašnjavajući situaciju, izjavila je: „On je rekao: 'Mogu li biti u tvom filmu?' A ja sam mu odgovorila: 'O moj Bože, bila bih počašćena, ali moramo te maskirati. Očito je prekriven tetovažama i Britanac je.“ Prema Peltz, jednostavno nije odgovarao ulozi, premda je bio na probi: „Počela sam se jako smijati. Imao je najbritanskiji naglasak ikada. Na kraju sam ga izbacila! Sjedio je tamo, u sobi za montažu, bio je kao, 'Jesi li me ti to doista izbacila?'... Rekla sam mu: 'Da, jako te volim!'“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

 

Photo: Instagram@brooklynpeltzbeckham

Komentari 0