Stars
Obitelj Beckham

Razriješili su nesuglasice: Victoria Beckham je sinu Brooklynu i snahi Nicoli Peltz poslala emotivnu poruku

  • Victoria Beckham je u nedjelju na Instagramu podijelila sliku sina i snahe uz poruku: 'Sve vas puno volim', što je Nicola ponovno podijelila na svom profilu
  • Victoria je također prenijela sliku svojih roditelja Jackie i Anthonyja Adamsa s parom
  • Premda se činilo kako su Victoria i njena snaha Nicola Peltz u svađi, očito je 'ratna sjekira' između njih dvije zakopana

Čini se kako je Victoria Beckham iskreno oduševljena što se stvari s njezinim voljenima vraćaju na pravi put. Naime, Brooklyn Beckham i Nicola Peltz prisustvovali su Victorijinoj debitantskoj reviji na Tjednu mode u Parizu u petak, gdje su pokazali da su uspješno razriješili nesuglasice. Mladi je stigao pola sata ranije kako bi iskazao podršku, a prvi zajednički susret od ljeta obilježilo je mnoštvo zagrljaja, otkrio je izvor blizak obitelji.

Victoria Beckham Možda vas zanima Omiljeni proizvod za kosu Victorije Beckham košta samo 87 kuna i 'radi gotovo sve' Rubrika Beauty Beauty

Pojavila se i video snimka snimljena izvan eventa, a koja prikazuje Victoriju kako se smije sa svojim sinom Brooklynom, dok se Nicola družila s Tanom Holding, djevojkom Cruza Beckhema te njegovom mlađom sestrom Harper Seven. Nakon ulaska na Victorijinu dugo iščekivanu modnu reviju, par je sjedio u prvom redu s Brooklynovim ocem Davidom i mlađom braćom i sestrama - Harper, Romeom i Cruzom (17).

Victoria nije mogla suspregnuti suze u petak kad je izišla na pistu svoje debitantske revije na Tjednu mode u Parizu. Nakon toga se obitelj okupila na proslavi uz koktele, a izvor blizak obitelji je otkrio: „Bilo je puno osmijeha i puno ljubavi u prostoriji. Bila je to lijepa obiteljska atmosfera.

Victoria je objavila snimku na svom Instagramu uz komentar: 'To je Paris baby!! Jako sam zahvalna svojoj obitelji, @BritishVogue i @VogueMagazine što su me uvijek podržavali na ovom putu xx VB'. Podijelila je i fotku sina i snahe uz poruku: 'Sve vas puno volim'.

 | Autor: Instagram Instagram

Nicola je podijelila objavu i napisala: 'Čestitam @victoriabeckham na prekrasnoj predstavi'.

Obitelj je djelovala skladno i sretno te su pružili srdačnu dobrodošlicu Brooklynu i Nicoli te time jasno poručili da su ponovno u dobrim odnosima.

Nagađanja o svađi između Victorije i Nicole kruže tjednima, a Brooklynova supruga dolila je ulje na vatru u jednom intervjuu 
tvrdeći da ju je svekrva danima ignorirala zato jer je odbila nositi vjenčanicu koju je dizajnirala Victoria, a glumica je navodno također razbjesnila Victoriju „pranjem obiteljskog prljavog rublja u javnosti“.

Brižni suprug Brooklyn jasno je iznio svoje stajalište usred obiteljske svađe izjavivši kako mu je Nicola „prioritet broj jedan“ i da jedno drugome čuvaju leđa 100 posto.

Međutim upućeni su rekli da Nicola forsira lažnu priču, ostavljajući Victoriju zbunjenom zbog raspirivanja glasina o svađi umjesto da ih ugasi.

To što je Nicola ispričala svoju stranu priče dovelo je do još veće obiteljske drame. Naime, David je branio svoju suprugu Victoriju i čak je došlo do rijetkog sukoba sa sinom Brooklynom. Navodno je David poručio Brooklynu: "Mi to ne radimo u našoj obitelji“.

Na reviji su bili i Victorijini roditelji, Jackie i Tony, kako bi podržali svoju kćer i ponovno se našli sa svojim najstarijim unukom i njegovom suprugom.

 | Autor: Instagram Instagram

Victoria je također bila oduševljena što su Gigi i Bella Hadid prošetale modnom pistom, unatoč potencijalnoj neugodnosti za Nicolu, koja je hodala s njihovim bratom Anwarom Hadidom.

I sama Victoria izišla je na pistu na kraju revije. U jednom trenutku su je svladale emocije te je otišla do prvog reda kako bi zagrlila obitelj i prijatelje.

Amal Clooney Možda vas zanima 9 kultnih krema za lice koje obožavaju Amal Clooney, Kim Kardashian, Kate Hudson, Victoria Beckham... Rubrika Beauty Beauty
Photo: Victoria Beckham Instagram

Komentari 0