Beauty
Amal Clooney

9 kultnih krema za lice koje obožavaju Amal Clooney, Kim Kardashian, Kate Hudson, Victoria Beckham...

  • Krema za lice koja savršeno hrani i njeguje našu kožu must-have je svake skincare rutine
  • Među mnogobrojnim proizvodima na tržištu, već se godinama ističu kultni favoriti koje obožavaju i slavne zvijezde
  • Hidratantne, bogate i hranjive teksture koje osvježavaju kožu i pružaju joj mladolik izgled glavne su karakteristike krema na današnjem popisu!

Dobra hidratantna krema koja će nahraniti kožu vjerojatno je temelj svake uspješne skincare rutine, a pronalaženje kreme koja će savršeno zadovoljiti potrebe naše kože osigurat će predivan i zdrav izgled kože, ali i make upa.

Mnoge slavne dame poznate su po svojoj lijepoj i njegovanoj koži, a osim brojnim tretmanima i genetici, njen izgled mogu zahvaliti i omiljenoj kremi za lice. U nastavku donosimo najdraže kreme za lice poznatih holivudskih glumica i pjevačica, među kojima su odlične kreme za lice raznih poznatih brendova!

Alexa Chung: Cetaphil Daily Defence Moisturiser

Alexa Chung | Autor: Instagram@tattoo.cs Instagram@tattoo.cs

Alexa Chung obožava Cetaphil Daily Defence hranjivu kremu za lice, koju miješa s Decleor uljem. Ova krema se lako upija zbog svoje lagane teksture, a SPF50+ UVA/UVB zaštitu.

kreme za lice | Autor: Notino Notino Cetaphil Daily Defence Moisturiser, 72,90 kn

Victoria Beckham: Augustinus Bader The Cream

Victoria Beckham | Autor: instagram@victoriabeckham instagram@victoriabeckham

Ova hranjiva krema jedan je od najvećih beauty favorita Victorije Beckham, koja ju koristi za dnevnu, ali i noćnu njegu lica. Augustinus Bader luksuzna krema lagane teksture potiče prirodne procese obnove kože i vidljivo poboljšava izgled tena.

kreme za lice | Autor: the-lab.hr the-lab.hr Augustinus Bader The Cream, 1220 kn

Možda vas zanima U njega se kunu i dermatolozi: retinol dokazano pomlađuje kožu, a evo kako i zašto Rubrika Beauty Beauty

Kim Kardashian: Guerlain Orchidée Impériale The Rich Cream 

Kim Kardashian | Autor: Shutterstock Shutterstock Kim Kardashian

Najskuplju kremu za lice na ovom popisu koristi Kim Kardashian, a riječ je o Guerlain Orchidée Impériale The Rich Cream. Karakteristike ove kreme obećavaju utjecaj na znakove starenja kože te najbolje od spoja orhideja i znanosti.

kreme za lice | Autor: lookfantastic.com lookfantastic.com Guerlain Orchidée Impériale The Rich Cream, 3145,48 kn

Kate Hudson: La Mer Creme de La Mer

Kate Hudson | Autor: Instagram@katehudson Instagram@katehudson

Ova luksuzna i bogata krema za lice zasigurno je jedna od najpoznatijih na tržištu, a među njene obožavatelje ubraja se i Kate Hudson, koja je svojedobno i na Instagramu podijelila ljubav prema ovoj kremi: "Odana sam obožavateljica ovog proizvoda od kad sam imala 19 godina i dobila ju kao božićni poklon od svoje mame".

kreme za lice | Autor: Douglas Douglas La Mer Creme de La Mer, 2167,20 kn

Možda vas zanima Koriste je Beyoncé, Charlize Theron, Nicole Kidman, Meghan Markle... Eucerin krema od 75 kuna razlog je zašto njihova koža blista Rubrika Beauty Beauty

Priyanka Chopra: Clarins Instant Smooth Perfecting Touch

2019_Priyanka_Chopra_Georges_Hobeika | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Priyanka Chopra ima veliku kolekciju krema te općenito njege za lice, a među bezbrojnim opcijama, kao najdražu kremu izdvaja Clarins Instant Smooth Perfecting Touch kremu za lice. Ultra nježna tekstura ove kreme zaglađuje kožu te puni i uklanja vidljivost sitnih linija i bora, proširenih pora i svih nepravilnosti na koži.

kreme za lice | Autor: Douglas Douglas Clarins Instant Smooth Perfecting Touch, 191,20 kn

Suki Waterhouse: Weleda Skin Food

Suki Waterhouse | Autor: Pixsell/PA Pixsell/PA Suki Waterhouse

Weleda Skin Food, u doslovnom prijevodu 'hrana za kožu' omiljena je krema glumice Suki Waterhouse, koja ju posebno obožava na putovanjima jer bogata i gusta tekstura kreme intenzivno nahrani njenu kožu preko noći.

kreme za lice | Autor: dm.hr dm.hr Weleda Skin Food, 67,90 kn

Možda vas zanima Jo Malone od sada ima i liniju za njegu kože s opojnim mirisom jasmina i nerolija Rubrika Beauty Beauty

Amal Clooney: Charlotte Tilbury Magic Cream

Amal Clooney | Autor: Pixsell/PA Pixsell/PA Amal Clooney

Amal Clooney velika je obožavateljica brenda Charlotte Tilbury, a ljubiteljica je i njihovih proizvoda za njegu kože, posebno Charlotte Tilbury Magic Cream, koju je Amal koristila i na dan svog vjenčanja. Luksuzna tekstura kreme licu daje mladolik i sjajan izgled tena.

kreme za lice | Autor: Charlotte Tilbury Charlotte Tilbury Charlotte Tilbury Charlotte's Magic Cream, 677,10 kn

Jennifer Lopez: Dr Hauschka Rose Day Cream

 | Autor: instagram @jlo instagram @jlo

Za predivno mekanu i sjajnu kožu Jennifer Lopez, između ostalog, zaslužna je i njena omiljena krema za lice, brenda Dr Hauschka, Rose Day Cream koja hidratizira i štiti suhu kožu uz pomoć ekstrakta ruže, zbog čega ima i prekrasan miris.

kreme za lice | Autor: lijepa.hr lijepa.hr Dr. Hauschka Rose dnevna krema, 214,25 kn

Sarah Jessica Parker: La Roche-Posay Toleriane Ultra Fluid

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Sarah Jessica Parker na premijeri

Još jedna kultna krema na popisu, ovog puta je omiljena Sari Jessici Parker, koja je o svojoj najdražoj kremi rekla: "Imam samo jednu. To je jedina krema za lice koju koristim oduvijek. La Roche-Posay Fluid mi je omiljena i odlična je". Namijenjena suhoj, osjetljivoj koži, ova krema pruža dugotrajnu hidrataciju i osvježenje na koži.

kreme za lice | Autor: Cult Beauty Cult Beauty La Roche-Posay Toleriane Ultra Fluide, 157,31 kn

Možda vas zanima Obožavani Skintegrin proizvod nikad nije bio pristupačniji, a prilika traje kratko Rubrika Beauty Beauty
Photo: Pixsell/PA

Komentari 0