Stars

Naslovnica Voguea produbila jaz među Beckhamovima: Problemi su počeli još na Brooklynovoj svadbi

  • Najnovija situacija potvrdila je glasine da je odnos Victorije Beckham i snahe Nicole Peltz u velikim problemima
  • Bivša 'Spajsica' čestitala je samo sinu na naslovnici Voguea Hong Kong, dok je potpuno ignorirala Nicolu 
  • Problemi traju još od vjenčanja Brooklyna i Nicole u travnju, kad mladenka nije odabrala Victorijinu vjenčanicu

Problemi u odnosu Victorije Beckham i njezine snahe Nicole Peltz nikad nisu bili veći. Iako se nagađalo da između glumice i Posh već mjesecima traje 'hladni rat', a njihova nekad česta tagiranja na društvenim mrežama potpuno su nestala, najnovija situacija potvrdila je da doista postoje dosta ozbiljne trzavice u odnosu.

Victoria Beckham Možda vas zanima Omiljeni proizvod za kosu Victorije Beckham košta samo 87 kuna i 'radi gotovo sve' Rubrika Beauty Beauty

Brooklyn i Nicola Peltz pojavili su se na naslovnici rujanskog izdanja Voguea Hong Kong, a čestitka koju su uputili Victorija i David Beckham završila je samo na sinovoj adresi. Naime, oboje su potpuno ignorirali Nicolu!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

Posh je na Instagramu podijelila fotografiju sa snimanja „Tako ponosna!!!“, a zatim označila svog najstarijeg sina i objavu, kao i dodala emoji zaljubljenog srca. Njezin suprug David prenio je sliku s istog snimanja, a Victoria je zatim podijelila njegovu objavu.

Navodno da napetost između Victorije i Nicole traju još od prije vjenčanja, mnogi spominju da je jedan od razloga što Nicole nikad nije namjeravala odjenuti dizajnersku haljinu svoje svekrve Victorije, a također se spominje i situacija kad je u suzama izjurila s vlastite svadbe jer joj je Victoria „ukrala“ pjesmu za prvi ples.

Usred nagađanja o propasti njihove nekoć bliske veze, Victoria je navodno 'slomljenog srca', jer je njezin sukob s Nicolom uzrokovao značajnu napetost u obitelji, te je bivša 'Spajsica' zabrinuta kako će njezin 'razdor' s Peltz utjecati na njezinu vezu s Brooklynom.

Navodno je Victoria izbezumljena i uplašena, a neki izvori tvrde da je bivšoj Spajsici bilo jako teško gledati svog sina kako se zbližava s Nicolinom obitelji.

Brooklyn i Nicola nedavno su se pozabavili glasinama o svađi, ali nekako se između redaka moglo iščitati da se nešto događa. Brooklyn je tad neuvjerljivo rekao da se svi dobro slažu, dok je njegova supruga priznala da su glasine krenule od trenutka kada nije odjenula vjenčanicu koju je dizajnirala Victoria za njihovo vjenčanje u travnju ove godine.

 | Autor: Instagram @victoriabeckham Instagram @victoriabeckham

Inače, Brooklyn i Nicola upoznali su se 2017. na glazbenom festivalu Coachella, ali romansa nije procvjetala sve do 2019. kada su im se putevi ponovno sreli na zabavi povodom Noći vještica. Uslijedili su izlasci u ekskluzivnim restoranima slavnih i postali su službeno par u siječnju 2020. godine.

Šest mjeseci kasnije par se zaručio nakon što je Brooklyn postavio pitanje svih pitanja, a par je izjavio da su srodne duše.

Par planira zasnovati obitelj u budućnosti, a romantični Brooklyn otkrio je koji je poseban trenutak bio 'onaj sudbonosni'. Naime, za Vogue Hong Kong je podijelio: „Prvi put me je posjetila u Londonu. Prije nego što je htjela otići, kupio sam zadnje mjesto u avionu i odletio s njom u New York. To je trenutak kada sam znao da se nikada ne želim odvojiti od nje.“

Inače, Nicola Peltz je najmlađe od desetoro djece multimilijardera i poduzetnika Nelsona Petza. Njih čak osmero dobio je u braku s bivšom manekenkom Claudijom Heffner. U intervjuima koje je do sada davala, Nicola je isticala kako je u djetinjstvu bila muškobanjasta i maštala o tome da postane profesionalna igračica hokeja. No, sve se promijenilo kada je s 12 godina upisala satove glume.Već godinu dana kasnije dobila je prvi priliku zaigrati na velikom platnu, a njezinim dosad najpoznatijim glumačkim ostvarenjem smatra se ona kćeri Marka Walberga u filmu 'Transformeri: Doba izumiranja'.

Prije Brooklyna Beckhama,  Nicola je bila u vezi s Justinom Biberom te Anwarom Hadidom, mlađim bratom poznatih manekenki Gigi i Belle Hadid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

Birkin torba Možda vas zanima Od Victorie Beckham do JLo, 15 zvijezda pokazalo je s čim nose svoju Birkin torbicu Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @victoriabeckham
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Ona i david 25 godina u braku