Stars

Nicholas Cage čeka treće dijete u petom braku, izgleda da "pravi djecu" svakih 15 godina

  • Nicholas Cage sa svojom petom i 30 godina mlađom suprugom očekuje svoje treće dijete
  • Sretna vijest u javnost baš oko njegovog 58. rođendana koji je proslavio prije nekoliko dana
  • Izgleda da se periodično odlučuje za ovaj korak jer je već otac 16-godišnjem Kal-Elu i 31-godišnjem Westonu

Slavni holivudski glumac, Nicholas Cage, očekuje svoje treće dijete, a stiže to gotovo kao poklon za njegov 58. rođendan. On je, punim imenom Nicolas Kim Coppola iz slavne filmaške obitelji, rođen 7. siječnja.

Nakon četiri propala braka sreću je pronašao s 30 godina mlađom suprugom Rikom Shibato, a ovo im je prvo zajedničko dijete. Naime, glumac je već otac 16-godišnjem Kal-Elu i 31-godišnjem Westonu iz prijašnje veze i jednog braka.

 | Autor: Instagram@realbryannaalexis Instagram@realbryannaalexis

A čini se da se svakih 15-16 godina odlučuje na novog potomka... Ili su se samo zvijezde tako poklopile. No, najvažnije je da je sreća i dalje tu! Stručnjaci su iz njegovog PR-a medijima poručili da su roditelji iznimno uzbuđeni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by METCHA (@metcha)

On i 27-godišnja Shibato, kojoj je ovo prvo dijete, vjenčali su se prošle godine na malenom i intimnom vjenčanju u Las Vegasu, i to 16. veljače, kako bi obilježili rođendan njegovoga pokojnog oca. Cageu je ovo peti brak, a par se upoznao u Japanu preko zajedničkih prijatelja dok je glumac snimao film Prisoners of the Ghostland.

Možda vas zanima Sin Mela Gibsona također je glumac - neki kažu da je isti tata, drugi nikako. Što ti misliš? Rubrika Stars Stars

Vežu ih i zajednički interesi, jer i Riko je također glumica. Prvo pojavljivanje na crvenom tepihu bilo im je u srpnju 2021. godine na premijeri Cageovog filma Pig. Najesen su imali snimanje za naslovnicu američkog magazina Flaunt, a mjesec dana kasnije pojavili su se na zabavi za muškarce godine prema magazinu GQ.

O njegovim se prijašnjim vezama i brakovima u Hollywoodu naveliko pričalo. U vezi s glumicom Christinom Fulton 1988. godine je dobio sina Westona, a iz 12-godišnjeg braka s Alice Kim, 20 godina mlađom konobaricom koju je upoznao u Los Angelesu, ima sina Kal-Ela kojeg su nazvali prema - Supermanu.

Demi Moore i John Travolta prema pisanju stranih medija u ljubavnoj su vezi Možda vas zanima Kakav holivudski zaplet! Demi Moore i John Travolta su u vezi, a spojio ih je njezin bivši suprug Rubrika Stars Stars

U braku je 6 godina bio i s glumicom Patricijom Arquette, a godinu dana kasnije vjenčao se s Lisom Marie Presley, kćerkom Elvisa Presleyja čiji je i sam veliki fan. Ipak, taj je brak potrajao svega tri mjeseca. Koju godinu kasnije vjenčao se s Alice, a taj je brak potrajao puno dulje. Kasnije, 2019. godine, vjenčao se s Erikom Koike, no kako je priznao da je u trenutku stupanja u brak bio previše pijan, brak je nakon 4 dana poništen.

 

Photo: Pixsell

Komentari 0