Stars

Ni slavnima nije lako pronaći ljubav! Ben Affleck novu djevojku traži putem Interneta

  • Pronaći pravog partnera nije nimalo lak zadatak bez obzira iz kojeg "svijeta" dolaziš, a tu tezu potvrđuju brojni bogati i slavni
  • Posljednji u nizu je proslavljeni glumac Ben Affleck koji je priznao kako u potrazi za srodnom dušom koristi online aplikaciju za spojeve
  • Iza njega je teško životno razdoblje te nastoji okrenuti novi životni list pritom se nadajući kako će ga sreća popratiti i na ljubavnom planu

Premda slovi za jednog od najzgodnijih muškaraca u filmskoj industriji, izgleda da dobar izgled Benu Afflecku nije bio dovoljan za ljubavnu sreću. Nakon niza manjih avantura te prošlogodišnjeg finalnog okončanja braka s glumicom Jennifer Garner, proslavljeni je glumac i redatelj ljubavnu sreću odlučio potražiti u online svijetu.

Možda vas zanima Što bi danas radila i kako bi izgledao tvoj dan da nemaš mobitel? Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Potraga za onom pravom

Posljednjih tjedana medijima kolaju informacije kako se Ben priključio aplikaciji za online upoznavanje. Štoviše, prije nekoliko dana viđen je na ručku s misterioznom brinetom pa su mnogi posumnjali kako je riječ o spoju kojem je prethodilo upoznavanje na Internetu. "Čini se da ovog puta želi pravu partnericu i ne traži vezu sa slavnom osobom. Ben čuva svoju privatnost zbog svoje djece, usredotočen je na posao, ali je spreman ponovno biti zaljubljen" - otkrio je njemu blizak izvor.

 

 

Mjesto za upoznavanje "bogatih i slavnih"

Glumac iz prve nije imao komentara na navedene tvrdnje, no onda je primijetio kako bi cijelu situaciju mogao iskoristiti u humanitarne svrhe. Tako je na svom Tweeteru potvrdio kako koristi ekskluzivnu Raya aplikaciju namijenjenu povezivanju bogatih i slavnih. Nastavak svog tweeta iskoristio kako bi uputio javni apel za prikupljanje novčanih donacija koje bi pripomogle u radu jedne od organizacija koja se bavi rehabilitacijom ovisnika.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima Raya: dating aplikacija za poznate i slavne – koje zvijezde su na njoj? Rubrika Life&style Life&style

Uspjeh treće sreće

Nije tajna da se Ben već dugi niz godina vodi borbu s ovisnosti od alkoholu, a zbog iste je morao odustao od snimanja trećeg dijela "Batmana". Prošle je godine po treći puta završio na odvikavanju, a prema trenutačnim informacijama dostupnima iz glumčevih bliskih krugova izgleda kako je ono urodilo plodom. Po svemu sudeći, nakon što je bio suočen s jednim od najtežih razdoblja u životu, glumac je ponovno spreman okrenuti novi list i disati punim plućima.

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dzolaya

    Takav sajt postoji i u našem regionu. Pogledajte sajt za upoznavanje Lepotica i Zver. Sve preporuke za sajt :)