Stars

Prečudno je što je Tatjana Jurić iskopala iz svoje torbice

  • Na svom Instagram profilu voditeljica Tatjana Jurić objavila je što je pronašla u svojoj torbici
  • Njezina kojegica Mia Kovačić, izgleda, ima sličnih iskustava
  • Tatjana je zahvalila svom tati na, doslovno, iznenađenju 


Prekrasna i uvijek nasmijana voditeljica Tatjana Jurić, objavila je prilično neočekivanu fotografiju na svom storiju. Naime, radi se o glavici češnjaka koju je pronašla u svojoj torbi. Kako je naša voditeljica naslutila, češnjak joj je ubacio njezin tata.

"Svašta žene po torbicama imaju, ali mislim da češnjak još nitko nije našao! Fala, ćaća Juriću!", napisala je Tatjana, na što joj je odgovorila kolegica Mia Kovačić.    | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Voditeljica Mia Kovačić uzvratila je odgovor " I jaje.", na što joj je Tatjana odgovorila " I jaje! Pa nemoš' bez jaja! Proteini su bitni!". Izgleda da se u torbicama naših slavnih nalaze dosta neobične i nesvakidašnje stvari, koje im njihovi brižni bližnji ubace 'nek' se nađe'.

Možda vas zanima Stigla je nova Maybelline maskara, u novoj recenziji radimo dvostruki test! Naši dojmovi... Rubrika Beauty Beauty

Također, Tatjani je odgovorila i jedna od njezinih pratiteljica koja ima svoju teoriju o češnjaku: "Zna tata kako vještice držati dalje od svoje princeze" na što je voditeljica zaključila:" Vidiš, nisam na to ovako gledala! Ćaćaaa, šaaaaalji još!" 

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Možda vas zanima Tatjana Jurić: Instagram je, budimo realni, čista laž! Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0