Stars

Nevena Rendeli u šali pitala tko je zgodniji u crnom badiću – ona ili njezina “prijateljica” s plaže!

  • Nevena Rendeli u sunčanom Meksiku uživa na odmoru sa suprugom Makom
  • Objavila je i duhovite fotografije s plaže i sve nas nasmijala svojim pitanjem koji je badić bolji
  • Nevena se dobro zeza, a slično pitanje o kupaćim kostimima postavila je, ali potpuno ozbiljno, i Sonja Kovač  koja je na odmoru u Dubaiju

TV urednica i danas uspješna poduzetnica Nevena Rendeli Vejzović (40) sa suprugom Makom nakon zimovanja i posjeta skijalištu odlučila se uputiti u toplije krajeve. Tako već nekoliko dana uživaju u dalekom Meksiku, a fotografije s odmora svakodnevno dijeli na svojem Instagram profilu. Nevena je odlučila u potpunosti iskoristiti svoju meksičku avanturu pa je tako probala i lokalne gastronomske specijalitete, među kojima su se našli i prženi skakavci.

Osim lokalne gastronomije i obilaženja znamenitosti, Nevena uživa i u lagodnom odmoru pa je tako podijelila fotografije s plaže u kupaćem kostimu.

Osim zavidne linije u neobičnom, izrezanom crnom badiću, Nevena je pozornost privukla i šaljivim pitanjem koje je postavila u opisu fotografija. Naime, uz svoju fotografiju u kupaćem kostimu, druga koju je objavila bila je ona guštera, iguane, koja se našla na plaži pored Nevene! Crne trake prekrivaju kako Nevenino, tako i tijelo ovog simpatičnog gmaza - kao da se odlučio za sličan badić!

Možda vas zanima Neveni Rendeli u goste dolaze aktivistice Spasime i #pinkypromiss - čeka nas važna priča o ženskom zdravlju! Rubrika Life&style Life&style

U opisu Nevena se našalila pitanjem “Prva ili druga? Ne mogu se odlučiti” i izazvala smijeh svojih pratitelja. Svi su naravno u komentarima izabrali njenu fotografiju i pohvalili Nevenin izgled i liniju.

Osim poznate voditeljice, još jedna naša influencerica, Sonja Kovač, uživa u odmoru u toplijim krajevima, točnije u Dubaiju. Sonja je Dubai posjetila s dečkom Goranom, a svoje pratitelje svakodnevno časti brojnim fotografijama s plaže. A nosi crni badić istog tipa kao Nevenin tako da nismo mogli ne vidjeti sličnosti (i razlike) ovih dviju objava!

Tako je Sonja, prije nekoliko dana, baš poput Nevene upitala za mišljenje između o dvije fotografije i koja im se čini bolja. Sonja je ipak samo objavila svoje dvije fotografije, ali u izazovnim kupaćim kostimima različitih boja, crnoj i fluorescentnoj žutoj.

I Sonja je također u komentarima pokupila same pohvale na račun svojeg izgleda.

Možda vas zanima Sonja Kovač pokazala kako je uredila najdražu sobu u stanu, "ostvarenje njenih snova" Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0