Life&style

Neveni Rendeli u goste dolaze aktivistice Spasime i #pinkypromiss - čeka nas važna priča o ženskom zdravlju!

  • Stiže nova epizoda 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima'
  • Nevena će ugostiti aktivistice Unu Zečević Šeparović i Marijanu Perinić, s kojima će pričati o ženskom zradvlju
  • Show počinje petak, 7. siječnja u 20:00 sati, a možeš ga pratiti na miss7 i missBlog Facebook profilima, a pola sata kasnije i na YouTube kanalu te miss7 Instagramu

Uskoro dolazi nova epizoda 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima'. Nevena će tako u showu ovaj put razgovarati s aktivisticama, ženama koje svoje vrijeme posvećuju dobrobiti drugih.

U goste joj tako dolaze Una Zečević Šeparović, odvjetnica i članica inicijative Spasi me, i kolumnistica miss7 Marijana Perinić, spisateljica i ambasadorica projekta #pinkypromiss kojem je cilj edukacija o bolesti i liječenju raka dojke.

 | Autor: miss7 miss7 Tema je nove epizode zdravlje žena - .bilo da je riječ o onom fizičkom ili psihičkom koje promiču oba projekta i inicijative. Gošće će pričati o važnosti samopregleda, o brizi za zdravlje vlastitog tijela, ali i uma i osvještavanja vlastite (ženske) vrijednosti. Uz to, dotaknut će se i nezaobilazne teme rodne ravnopravnosti koja je jedno od temeljnih načela Europske unije.

I na taj način prošlu godinu posvećujemo ženama jer su je upravo one i obilježile. U novu pak godinu ulazimo i s novom ženskom snagom, pravim i stvarnim ženama o kojima će biti riječ u ovoj epizodi koja nas čeka u petak, 7. siječnja, u 20:00 sati, a možeš je pratiti na miss7 i missBlog Facebook profilima, a pola sata kasnije i na YouTube kanalu te miss7 Instagramu. Vidimo se!

 | Autor: miss7 miss7

Photo: miss7

Komentari 0