Stars

Nevena Rendeli objavila sliku iz mladosti svojih roditelja, koliko samo sliči mami!

  • Nevena Rendeli na društvenim mrežama obilježila je 40. godišnjicu braka svojih roditelja
  • Objavila je njihovu fotografiju iz mladosti, a pratitelji su roditeljima poduzetnice brzo našli glumačke dvojnike
  • Većina je ipak ostala zatečena sličnošću Nevene sa svojom mamom  

Bivšu HRT-ovu voditeljicu, novinarku, a danas poduzetnicu i kolumnisticu portala miss7 Nevenu Rendeli rado gledamo u mnogim njezinim poslovnim angažmanima, ali oku nam ne promiču ni njezini brojni stajlinzi koji odlično stoje na ovoj visokoj plavokosoj Zagrepčanki. Posljednjom objavom na Instagramu voditeljica je svojim pratiteljima pokazala zapravo od koga je naslijedila ljepotu, iako je povod objavi na Instagramu bio nešto drugačiji. Naime, Nevena je fotografijom iz mladosti svojih roditelja obilježila njihovu 40. godišnjicu braka, a gotovo svi su uočili frapantnu sličnost poduzetnice sa svojom mamom. 

Možda vas zanima Nevena Rendeli pokazala je kako boji izrast i sama radi valove - super joj je ispalo Rubrika Stars Stars

‘’40 godina braka, petero unučadi,  Marica & Renda’’, napisala je Nevena. 

Fotografije s vjenčanja zgodnog para neke je inspirirala da im nađu filmske dvojnike pa je Nevenin tata Krešo ‘ponio ulogu’ Al Pacina’ iz kultnog Kuma, dok je voditeljica Ida Prester zaključila kako je na slici Al Pacinu društvo pravi i glumica Michelle Pfeiffer

No, ono što je mnoge još više zabavilo jest nevjerojatna sličnost Nevene i njezine mame Marice

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

‘’Prelijepa na mamu, ista mama’’, ‘’Ista majka svoja, lijepa!’’, Divno je sličiti na mamu. Kasnije, us starosti, kad je jednom ne bude, uvijek je vidiš u ogledalu’’, ‘’Čestitam, ti si ista mama’’, primijetili su pratitelji uz brojne čestitke Neveninim roditeljima. 

Možda vas zanima Nevena Rendeli izazvala lavinu reakcija izjavom oko cjepiva za vodene kozice Rubrika Stars Stars

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Nevena, poduzetnica i mama blizanki Lee i Mare te malene Vite, domaćim medijima otkrila je kako bez podrške obitelji ne bi ništa uspjela , posebnoj u ovoj izazovnoj godini. 

Možda vas zanima Ovaj uređaj postao je nezaobilazan modni detalj Rubrika Life&style Life&style

‘’Ako nemaš podršku obitelji, teško ćeš pronaći motiva za uspjeh. Tako da mi je najveći vjetar u leđa sigurno moja obitelj. S druge strane, samo u sebi možeš pronaći želju za preživljavanjem, ne može ti to nitko nametnuti. Kad si mama troje male djece, vjerojatno je ta želja još jača jer znaš da tri mala života ovise o tebi, tako da bih rekla da najveću snagu crpim iz majčinstva. Tu je i moja mama, bez koje sve to ne bih stigla ni mogla realizirati, tako da i njoj ide nagrada za požrtvovnost. A suprugu ide nagrada za toleranciju i beskrajnu vjeru u mene', rekla je Neven za Tportal. 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0