Life&style

Ovaj uređaj postao je nezaobilazan modni detalj

Odabir pametnog telefona koji se uklapa u gotovo svaki modni stil i zadovoljava sve potrebe korisnika može biti pravi izazov, no ne i nemoguća misija

Modna i tehnološka industrija napreduju i mijenjaju se iz dana u dan, a skladan spoj dizajna i tehnologije omogućio je svim trendseterima da istodobno prate trendove u svijetu mode i tehnologije. Zbog toga su ove dvije naizgled potpuno drukčije industrije postale isprepletene. Jedan od najvažnijih i najpopularnijih uređaja današnjice neupitno je pametni telefon, koji je odavno prestao biti isključivo uređaj koji koristimo za pozive i razmjenu poruka te je postao neizostavan modni dodatak.

Prilikom kupnje pametnog telefona danas je vrlo važno odabrati model koji će ispuniti naše potrebe i očekivanja, a koji će nam se, s druge strane, uklopiti u modni stil. Poželjno je pronaći mobilni uređaj koji će se slagati uz pomno osmišljene modne kombinacije, a to može biti prilično izazovno. U tome su uspjele influencerice Paula Sikirić i Brita Bobetić, koje su odabrale novi pametni telefon Samsung Galaxy S20 SE.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by #ŠIKSIK (@paulasik)

Upravo se ovaj mobitel nametnuo kao neizostavan modni detalj ove sezone. Riječ je o vrlo trendi mobilnom uređaju koji dolazi u šest živopisnih boja - nebesko crvenoj, nebesko narančastoj, nebesko ljubičastoj, nebesko zelenoj, nebesko plavoj i nebesko bijeloj. Ove nijanse odgovaraju svakom stavu, izgledu i osobnosti, a usklađene su i s elementima dizajna karakterističnima za seriju Galaxy S20. Tako se Paula odlučila za nebesko zelenu, a Brita je odabrala nebesko crvenu boju uređaja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brita Bobetić (@brita0507)

Samsung Galaxy S20 SE namijenjen je generaciji Z - onoj generaciji koja želi sve i to po pristupačnoj cijeni. Stvoren je po mjeri svih tipova obožavatelja - neovisno o tome jesu li ljubitelji fotografije, videoigara ili su jednostavno zaljubljenici u moderan dizajn. Infinity-O zaslon, koji ima jedva primjetne okvire, čini igranje, streaming i videopozive još zabavnijim. Tri kamere na stražnjoj strani omogućuju snimanje profesionalnih #nofilter snimaka. S većim pikselima i poboljšanom AI tehnologijom kamere, stražnja kamera na uređaju  Galaxy S20 FE prilagođava se propuštanju svjetla čak i kad je mrak, zbog čega nastaju detaljne i živopisne snimke. Također može snimiti više snimki odjednom, obrađujući ih u jednu jasnu noćnu fotografiju. Upravo zbog svih ovih prednosti, trendi dizajna i pristupačne cijene, ovaj su pametni telefon odmah prigrlili mladi influenceri i trendseteri.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: INSTAGRAM @paulasik
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • varece

    My companion is making $77 hourly at the PC. He has been laid off from work 5 months prior, yet a month ago he rounded up $10258 by simply telecommuting with program he uncovered on the web. This is ... show more!