Stars

Neven Ciganović u novoj rubrici komentira fotošopiranje zvijezda - evo tko se prvi našao na meti!

  • Neven Ciganović započeo je svoju novu kroniku pod nazivom "Take or fake"
  • U njoj komentira izgled slavnih osoba i analizira tko je to od njih stavio filere, a tko filtere i tko se to zaigrao u aplikacijama za uljepšavanje
  • Prve su na meti u prvoj epizodi bile Jelena Karleuša, Madonna i Nina Badrić

Poznati i ekscentrični stilist, Neven Ciganović, započeo je svoju novu rubriku "Take or fake" u kojoj komentira koja se to slavna osoba dodatno uljepšavala, fizički ili pak za potrebe društvenih mreža, uz pomoć Photoshopa i sličnih aplikacija.

Ovaj društveni kroničar i osebujni komičar tako je prepoznao tko to ima filere, a tko filtere, i analizirao njihove vještine snalaženja u aplikacijama za uljepšavanje koje danas, izgleda, život znače. Rubrika se prikazuje u sklopu RTL-ove emisije Exkluziv, a traje svega tri minute.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neven Ciganovic (@nevencigi)

Prva je na Nevenovoj meti tako bila Jelena Karleuša koju su mediji već davno prozvali balkanskom kraljicom Photoshopa. "Silikoni su na mjestu, dobro raspoređeni i faca preprepeglana - ono, savršenstvo! Usta napućena kako to treba biti. Napucana je, ali maksimalno", komentirao je stilist jednu njezinu fotografiju.

"E ovo je već neka druga priča gdje Jelenu vidimo u samom žaru nastupa. Omaknuo joj se Photoshop gdje se vidi da je radila na struku. Dosta se vidi da je mutno. Mislim da je malo i prdicu popravljala i da nije bila baš toliko zaobljena. To ćemo vidjeti iz videa", izjavio je.

Možda vas zanima To može samo Neven! Pogledaj u kakvoj se osebujnoj kombinaciji Cigi pojavio na vjenčanju Snježane Mehun Rubrika Moda Moda

"Tu se vidi trbušina da je ispala i ova škembica. Nije baš tako savršena kao na onoj prvoj fotografiji koju je ona postala. Moram priznati da Jelena Karleuša dobro manipulira Photoshopom zato što dosta ljudi, a stekla je jako veliki broj pratitelja, ne ide za tim da je li je ona nešto fotošopirala ili ne", objasnio je. Zatim je zaključio da je njezina pojava: "Take!".

Zatim je svoju pažnju usmjerio na Madonnu, svjetsku kraljicu Photoshopa, kako je mnogi nazivaju. "Ona uživo definitivno ne izgleda tako", istaknuo je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

"A Madonna uživo - vidi se velika razlika. Ona je tu sva natečena, vjerojatno od filera i drugih estetskih zahvata", rekao je Ciganović. "Madonna se prijavila za ulogu same sebe u svome autobiografskom filmu pa me užasno zanima da li će ona, s obzirom na ove fotografije na Instagramu, glumiti sebe kao mladu ili sad u ovim godinama u kojima ona jest. Uglavnom - ovo je fake!", zaključio je.

Osim njih, osvrnuo se i na izgled Nine Badrić. "Sad imamo situaciju isto s našom pop divom, divetinom bih rekao, Ninom Badrić koja je isto objavila svoju fotografiju uoči Dana žena u crvenom. Kao da se slikala, moram reći, u jednoj, najisprostituiranijom kadi na Instagramu", rekao je Ciganović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

"Ona se toliko isfotošopirala i suzila struk da su joj se noge spigale. Totalno neprirodno izgledaju. Mislim da je nemoguće uopće biti u takvom položaju u toj kadi. Mislim da je i ta kada promijenila oblik između ostaloga", rekao je.

Možda vas zanima Snježana Mehun otkrila kako će izgledati njezino vjenčanje, Cigi joj "spustio" u svom stilu Rubrika Stars Stars

Onda imamo situaciju gdje je ona bila, par dana prije toga, na koncertu gdje je isto bila obučena u crvenu haljinu gdje se zaista vide prave konture njezinog tijela. Ne znam zašto toliko poseže za Photoshopom", objasnio je Ciganović, dodavši ocjenu: "Fake!" 

 

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0