Moda

To može samo Neven! Pogledaj u kakvoj se osebujnoj kombinaciji Cigi pojavio na vjenčanju Snježane Mehun

  • Na Kornatima je održano vjenčanje poduzetnice Snježane Mehun i njezinog dugogodišnjeg partnera Franza Schilingera
  • Među uzvanicima su se našle brojne poznate osobe s domaće estrade, uključujući mladenkine prijateljice Nives Celzijus, Eciju Ivušić i Anu Rucner
  • Svadbenu svečanost je pohodio i stilist Neven Ciganović, a njegova osebujna modna kombinacija je privukla i našu pozornost

Poduzetnica Snježana Mehun po treći je puta uplovila u bračnu luku. Na Kornatima je 'sudbonosno' da izrekla dugogodišnjem partneru Franzu Schillingeru. Ovo hrvatsko-austrijsko vjenčanje je okupilo i velik broj poznatih estradnih lica. Tako su se među gostima našli i pjevačica Nives Celzijus, novinar Davor Garić, violončelistica Ana Rucner i voditeljica Ecija Ivušić, koja se na društvenim mrežama pohvalila kako je upravo ona uhvatila svadbeni buket.

Ana Rucner pozirala uz sina koji slavi 15. rođendan - sliči li Darian više na mamu ili tatu Vladu Kalembera?

Snježanina kuma bila je poznata manekenka Antea Kodžoman, dok je ulogu Franzova kuma preuzeo Zlatko Mateša, predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora. Zanimljivo je kako je istoj svadbi prisustvovala i Bojana Malagić, njegova bivša djevojka s kojom je vezu prekinuo 2020. godine.

 | Autor: Instagam Instagam Neven Ciganović na vjenčanju Snježane Mehun

Možda vas zanima Instagram vs. realnost. Neven Ciganović se narugao fotografijama Nine Badrić u kupaćem Rubrika Stars Stars

Među uzvanicima se našao i stilist Neven Ciganović kojeg s poduzetnicom veže dugogodišnje prijateljstvo. A upravo je njegova odabrana modna kombinacija privukla našu pažnju. Naime, stilist se odlučio na svjetloljubičasto odijelo cvjetnog uzorka, a to doista nije modni komad kojeg često susrećemo na domaćim svadbama. Nadalje, stajling je odlučio upotpuniti i zanimljivim modnim detaljima, a ništa manje zanimljiv nije bio ni njegov odabir obuće. Bijele kaubojke doista su smion modni odabir!

Mladenka je pak za svoj veliki dan odjenula bijelu vjenčanicu koju je dizajnirao Antun Tin Brišar, inače dizajner njezine modne marke Duchess.

Photo: Instagam
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    jel to uopće vrijedno komentara??????