Stars
Vlado Kalember i Ana Rucner

Ana Rucner pozirala uz sina koji slavi 15. rođendan - sliči li Darian više na mamu ili tatu Vladu Kalembera?

  • Ana Rucner i Vlado Kalember jako su ponosni na svog sina Dariana kojeg su dobili u devetogodišnjem braku
  • Njihov tinejdžer proslavio je 15. rođendan, a tim povodom violončelistica je i objavila zajedničku fotografiju
  • Darian je već prerastao mamu, a mnogi su primijetili kako je dečko ‘jako lijep na svog oca’

Bivši supružnici Ana Rucner i Vlado Kalember ostali su u odličnim odnosima - glazbeno još uvijek surađuju, a posebno su složni kada se radi o njihov sinu, tinejdžeru Darianu. Svojim mezimcem ponosna mama posebno se pohvalila na društvenim mrežama na njegov 15. rođendan.  Iz fotografije koju je objavila vidljivo je kako je Darian već prerastao 38-godišnju violončelisticu i tako stasao u pravog momka. 

Možda vas zanima Sada znamo na koga je Ana Rucner tako zgodna. Mama joj na ovim fotkama izgleda senzacionalno Rubrika Stars Stars

‘’Sretan ročkas frajeru!’’, napisala je Ana uz zajedničku fotografiju. 

Čestitkama su se pridružili i osobe s domaće javne scene poput Nine Badrić, ali i mnogi drugi pratitelji od kojih su neki naglasili kako Darian nalikuje svojem tati, 68-godišnjem pjevaču nekadašnje grupe Srebrna krila. 

‘’Mislim da ga pitaju kad si ti kraj njega: ‘Ok, a gdje ti je mama?’, ‘’Ne mogu vjerovati, tako mlada, a toliki sin. Svaka čast mami.... Frajer zgodan na tatu’’, ‘’Baš sličiš na svoga lijepog tatu’’, Nalikuje na svog tatu, ali je mamina ljubav’’, Stvarno je već momak i pol’’, neki su od komentara. 

Osim što je proslavio rođendan s mamom, koja je ranije za domaće medije izjavila kako je najvažnije da je njezin sin uz nju i kako tada ima sve, Darian je dane ljetnog odmora proveo s tatom u Splitu

'‘Rock&roll sin i tata u čudesnom Splitu’’, napisao je tada Vlado uz zajedničku fotografiju uz koju je emotikon srca ostavila i Ana Rucner. 

Ana Vlado vjenčali su se u tajnosti godinu dana nakon što su se 2005. godine upoznali na zabavi Željka Keruma. Razveli su se sporazumno 2014., a tada su se dogovorili kako će njihov sin Darian nastaviti živjeti s majkom. Glazbenicima nikada nije smetala velika razlika od 30 godina, a bez obzira na razlaz ostali su dobri prijatelji te se uzajamno poštuju. 

Photo: Igor Soban/Pixsell

Komentari 0