Stars

Ne da krunu Charlesu: Kraljica Elizabeta ni u 95-oj ne želi u mirovinu

  • Već neko vrijeme kruže priče da će se engleska kraljica Elizabeta II umiroviti kad navrši 95
  • Sada je, međutim, to demantirano
  • 93-godišnja kraljica je 67 godina na prijestolju

Princ Charles (71) će se izgleda još načekati da zasjedne na prijestolje - njegova 93-godišnja majka ipak je izgleda odbila plan prema kojem bi se trebala umiroviti kad navrši 95 godina. Naime, mediji već neko vrijeme pišu kako kraljica Elizabeta II priprema prepuštanje krune svom sinu te da će se do njezinog 95-og rođendana obaviti sve pripreme za predaju prijestolja, međutim, iz ureda princa od Wallesa to je demantirano te je naglašeno kako ne postoje takvi planovi, niti se o njima uopće raspravljalo. 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Za USA Today je potvrđeno da "nema planova da se kraljica umirovi kad navrši 95 - niti u bilo kojoj drugoj dobi".

Engleska kraljica Elizabeta II najdugovječnija je vladarica Ujedinjenog Kraljevstva kojemu je na čelu već nevjerojatnih 67 godina, ali je kruna, izgleda, još nije umorila. Priče o njezinom umirovljenju počele su kad je buknuo skandal s njezinim sinom Andrewom.

Možda vas zanima Nova Instagram influencerica: Kraljica Elizabeta objavila svoj prvi post na Instagramu Rubrika Stars Stars

Drugi sin britanske kraljice u studenom je odstupio od svih službenih dužnosti vezanih uz kraljevsku obitelj, a razlog zbog kojeg je došlo do ove odluke bio je niz kritika koje su vojvodi od Yorka upućene nakon televizijskog intervjua u kojem je progovorio o svojim vezama s američkim financijašem Jeffreyjem Epsteinom koji je bio optužen da je godinama spolno iskorištavao malodobne djevojke i koji je pronađen mrtav u zatvoru.
Izbijanje skandala izvuklo je na površinu priče o raskalašenom životu kraljičina miljenika koji je uključivao žene, alkohol i razvratne zabave.

Možda vas zanima Kraljica Elizabeta upoznala praunuka, a Meghan i Harry objavili su i njegovo (vrlo neobično) ime! Rubrika Stars Stars
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0