Stars

Nova Instagram influencerica: Kraljica Elizabeta objavila svoj prvi post na Instagramu

  • Britanska 92-godišnja kraljica objavila je svoj prvi post na Instagramu
  • Učinila je to tijekom posjeta Muzeja znanosti u Londonu
  • "Danas sam imala zadovoljstvo naučiti nešto o inicijativama za kodiranje računala i čini mi se prikladnim da svoj prvi Instagram post objavim upravo u Muzeju znanosti" 

Kraljica Elizabeta II. je posjetila Muzej znanosti u Londonu i svojim dolaskom oduševila brojne obožavatelje. Naime, 92-godišnja miljenica Britanaca pokazala je da nikada nije kasno i da je usprkos svojim godinama sposobna pratiti modernu tehnologiju.

Tako se kraljica odlučila okušati u objavljivanju sadržaja na službenom Instagram profilu kraljevske obitelji i podijelila dvije arhivske fotografije pisma iz 1843. godine koje je Charles Babbage, pionir računarstva, poslao princu Albertu, njezinu šukundjedu.

"Danas sam imala zadovoljstvo naučiti nešto o inicijativama za kodiranje računala i čini mi se prikladnim da svoj prvi Instagram post objavim upravo u Muzeju znanosti koji je dugo zagovarao tehnologiju, inovacije i inspirirao novu generaciju izumitelja", napisala je kraljica ispod objave koju je potpisala s "Elizabeth R".

Trenutak njezina oglašavanja u dvorani su popratili gromoglasnim pljeskom, a ubrzo je postao i viralni hit nakon što se snimka pojavila na službenoj stranici kraljevske obitelji. 

S istog mjesta kraljica je prije pet godina poslala i svoj prvi tweet, a nedavno je, prilikom posjeta Googleovim uredima u Londonu, objavila i prvi video na službenom kraljevskom YouTube kanalu. Stoga ne čudi što su je obožavatelji već sada prozvali novom Instagram influencericom

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0