Stars

Nataša Janjić je pod nerazjašnjenim romantičnim okolnostima rekla "da"

  • Nataša Janjić objavila je fotografiju na društvenim mrežama kako bi obilježila treću godišnjicu braka
  • Otkrila je i da se njezino sudbonosno "da" dogodlo pod nerazjašnjenim okolnostima, ali i što su sve kroz zajedničke godine naučili
  • U brak su glumica i ortoped Nenad Medančić ušli nakon tek nekoliko mjeseci veze, a i danas su jednako, ako ne i više, zaljubljeni!

Glumica Nataša Janjić na svome je Instagram profilu objavila romantičnu fotografiju sa suprugom Nenadom Medančićem. Objava je uslijedila zbog posebnog datuma, koji glumica već tradicionalno dijeli na društvenim mrežama.

Ovu je fotografiju posvetila njihovoj trećoj godišnjici braka, a prisjetila se dobrih i loših dana kroz koje su ona i suprug prolazili. Osvrnula se i na nerazjašnjene okolnosti pod kojima se dogodilo sudbonosno "da".

"Na otoku mog djetinjstva prije tri godine, pod nerazjašnjenim romantičnim okolnostima, na današnji dan rekla sam DA.
Ovom mom čovjeku. I dobru i zlu s njim", napisala je Nataša.

"Zaredalo se od tada toliko fantastičnog dobra, ali i prilično nevjerojatnog “zla”… tko bi mislio da može baš tako sve odjednom u kratkom vremenu! Preživjeli smo, naučili biti jači i zahvalni i vježbamo to i dalje svakim danom!", zaključila je 39-godišnja glumica.

Možda vas zanima Nataša Janjić otkrila što je to čini posebno mladolikom: Ne želim filtere ni filere, kad može i ovako! Rubrika Beauty Beauty

"Jedno je sigurno - ono dobro toliko je NAJBOLJE da ga ni sada, da me ponovo pita (a nadam se da bi), ne bih mogla odbiti."

Nataša i dvije godine mlađi Nenad upoznali su se 2018. godine, a nakon nekoliko mjeseci veze očekivali su i svoje prvo dijete. Iste su se godine i vjenčali, a tri mjeseca nakon vjenčanja stigao im je sinčić Toni. U ljeto 2020. rodila im se i kći Kaja.

Glumica i ortoped upoznali su se preko zajedničkih prijatelja. Spojilli su ih voditeljica Marijana Batinić i njezin suprug Matej Pašalić koji su smatrali da su Nataša i Nenad savršeni jedno za drugo. Tako je i bilo jer sve je krenulo već od njihove prve večere kad su odmah među njima frcnule iskre.

Nataša Janjić Medančić Možda vas zanima Nataša Janjić završila u bolnici: "Hvala svim liječnicima i sestrama KBC-a Križine" Rubrika Stars Stars

Sretan par svoju sreću ne krije, a podršku njihovoj ljubavi pružaju i Natašine brojne kolegice pa su im tako na Instagramu čestitale i Bojana Gregorić Vejzović, Ana Gruica, Ana Maras Harmander i mnogi drugi.

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen

Komentari 0