Stars
Nataša Janjić Medančić

Nataša Janjić završila u bolnici: "Hvala svim liječnicima i sestrama KBC-a Križine"

  • Prekrasan i produženi vikend nije za sve ispao onako kako su planirali. Jedna od njih je i Nataša Janjić Medančić
  • Sve je počelo krasno i glumica je prethodnih dana objavljivala lijepe slike kako sa suprugom odmara dok su djeca u baka/dida servisu
  • No najnovija objava na Instagramu prikazuje Natašu kako u bolničkoj spavaćici leži u krevetu

Glumica Nataša Janjić Medančić prvo nas je malo preplašila svojom objavom na Instagramu, slikom na kojoj je evidentno da leži u bolnici - na plavoj bolničkoj spavaćici jasno je otisnut natpis "KBC Split". Što se dogodilo, Nataša je ispričala u svojoj objavi - o vikendu na moru koji je pošao po krivu.

"Ono kad se mama i tata spuste na more… Nakon kalvarije na autoputu s plakanjem, igrama gladi i prijestolja dvoje mališana, vožnje više nego uobičajenog trajanja, interventnog zaustavljanja na svakoj pumpnoj stanici, pa kad se konačno dočepaš baka/dida servisa u Splitu i odahneš malo i zamiriše ti odmor…. Onda uslijedi temperatura jednog, posjeti pedijatru, noćna dežurstva, a zatim i bubrežni kamenac zbog kojeg završiš na hitnoj operaciji, tek onda možeš ovaj produženi vikend smatrati kompletnim!!! 🤗"

Nataša je usput zahvalila i svim liječnicima, sestrama i ostalom medicinskom osoblju KBC-a Križine u Splitu na divnom tretmanu i sve pratitelje "pozdravila iz horizontale".

A prethodnih su dana njezine objave bile tako obećavajuće. Tri dana ranije...

Dva dana ranije...

Photo: Instagram@nanulananula

Komentari 0