Stars
Nataša Janjić Medančić

Nataša Janjić opet seli, a u obiteljski stan u centru Zagreba se ne vraća: Nadam se da smo pronašli rješenje

  • Nataša Janjić Medančić priznala je kako je veliki zagrebački potres život njezine obitelji promijenio iz temelja
  • Četveročlana obitelj iz svog doma u centru Zagreba dva puta se selila, a čini se kako su sada na tragu rješenja stambenog pitanja 
  • Naime, glumica je objavila fotografiju praznog privremenog stana i spakiranih kofera i otkrila kako se seli u novi dom, također u metropoli

Nataša Janjić Medančić posljednjih mjeseci živi vrlo dinamičnim životom – barem što se tiče mjesta stanovanja. Naime, glumica je sa svojim suprugom Nenadom Medančićem te sinčićem Tonijem i kćerkom Kajom nerijetko pakirala torbe, a u najnovijom objavi na Instagramu pokazala je još jedan sličan prizor. Spakirani kovčeg i kutije, te njezin privremeni zagrebački stan bez namještaja upućuju samo na jedno – glumica se s obitelji opet seli. No, izgleda kako je ovaj put pronašla mjesto koje će dugoročno biti dom njezinoj obitelji. 

Možda vas zanima Jesi li primijetila? Nataša Janjić podijelila je vrlo zanimljiv detalj s početka glumačke karijere Rubrika Stars Stars

 ‘’Selidba. Još jedna u nizu. Zadnja runda’’, napisala je Nataša uz fotografiju. 

‘’Sretno, draga Nataša!’’, ‘’Bravo’’, mnogi su izrazili podršku glumici, dok se s Natašom našalila njezina kolegica Marijana Mikulić. ‘’Ovako se može’’, našalila se Marijana. 

Kako je otkrila za Gloriju, s obitelji ostaje u Zagrebu

‘’Nadam se da smo ovaj put pronašli dugoročno rješenje za svoju obitelj. Priča je privatna i ne želim ništa eksplicirati, jer ima mnogo važnijih drugih tema od naše’’, izjavila je Nataša. 

Slavlje u obitelji Nataše Janjić: Glumica je suprugu uputila emotivnu poruku

Glumica je živjela sa suprugom i sinčićem Tonijem u stanu u centru Zagreba koji je stradao u velikom zagrebačkom potresu krajem ožujka prošle godine. No, nakon šokantnog događaja tada trudna Nataša preselila se sa sinčićem i suprugom kod njegove obitelji u Istru, dok se obiteljski zagrebački stan renovirao dva mjeseca. 

‘’Vratili smo se za dva mjeseca, dočekali drugu bebicu i kraj godine. I živjeli bismo tako u našem domu, u zaboravu, da nije bilo i petrinjskog potresa, preglasnog podsjetnika na traumu, nakon kojeg se više nikad nismo vratili’’, izjavila je svojedobno Nataša koja je u krajem srpnja prošle godine na svijet donijela djevojčicu Kaju. 

Priznala je kako je potres njihove živote promijenio iz temelja, ali i njezin pogled na ‘prividno siguran i bezbrižan život u centru’.

‘’Moj Zagreb, bez gradnje i fasada sigurnih za sve građane i svu djecu, od tada za mene više nema centar’’, izjavila je tada Nataša. 

Nataša Janjić pokazala je kako kod kuće uživa s tek rođenom kćerkicom Kajom

Svoj obnovljeni dom zamijenila je privremenim, a sada je četveročlana obitelj izgleda pronašla novu adresu na kojoj će stvarati i nove uspomene. 

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0