Stars

Naš golgeter snimio pjesmu s 'hrvatskom Kim Kardashian'. Imamo li folk hit?

  • Strijelac HNL-a, Josip Drmić, snimio je pjesmu i spot sa zadarskom turbofolk pjevačicom
  • Jedan je od autora stihova, a bavi se i glazbenom produkcijom
  • Evo kako to izgleda kad snage udruže riječki nogometaš i hrvatska Kim Kardashian

Najbolji strijelac HNL-a prešao je u pjevačke vode! Snimio je duet s hrvatskom Kim Kardashian, Oliverom Matijević, a njihov bi duet mogao biti novi turbo hit!

Švicarski napadač Josip Drmić, koji igra na poziciji srednjeg napadača Rijeke, sa zadarskom turbofolk pjevačicom snimio je spot i pjesmu pod nazivom "Zašto mi to radiš".

"Totalno si fatalna, to je ljubav vatrena. Samo twerk, baby, twerk", pjeva Josip Oliveri. On je tek jedan od trojice autora ovih hit stihova.

"Mamiš me danju, mamiš me noću, igraš mi se s glavom, samo tvoje tijelo hoću. Zaljuljaj kukovima, pokaži sve što imaš, nek' noćas sve zaigra, nek' ljubav dominira", glase riječi pjesme.

Možda vas zanima Hm, ima li u ovome istine? "Ako tvoj muškarac samo gleda nogomet i ispija pivo - on nije čovjek za tebe" Rubrika Life&style Life&style

"Ovoren sam za sve, a što se glazbe tiče, nemam granica. Sretan sam što sam bio dio ovog projekta, ova pjesma je autobiografska, drugačija i posebna. Olivera i ja smo našu ideju pretvorili u stvarnost i napravili ovu pjesmu. Mislim da smo uspjeli dočarati poruku ove pjesme", napisao je na svom Instagramu.

Josip je rođen u švicarskom Lachenu, a 29-godišnjak je već neko vrijeme u glazbenoj produkciji. Profesionalni nogometaš izjavio je da mu je u Rijeci i Hrvatskoj super te da se ne misli tako skoro vraćati u engleski Norwich s kojim ima ugovor do ovoga ljeta.

Photo: Instagram@realbryannaalexis

Komentari 0