Stars

Napokon na okupu: Franka objavila idilične fotografije Vedrana i malog Viktora

  • Obitelj Vedrana Ćorluke i Franke Batelić napokon je na okupu
  • Vedran se pridružio svojoj suprugi i sinčiću u Istri
  • Presretna pjevačica objavila je idilične fotografije svoje obitelji

 

Sigurno je tu bilo puno strepnje i straha, ali sada su samo sretni jer je nogometaš Vedran Ćorluka ponovno sa svojom obitelji, suprugom Frankom Batelić i malim Viktorom koji je jučer navršio tri mjeseca. Idilične fotografije obitelji koja je ponovno napokon na okupu objavila je presretna pjevačica koja se sa sinom iz Zagreba već ranije preselila iz Zagreba u rodnu Istru. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Danas smo slavili tri mjeseca našeg malog/velikog čovjeka ❤️ ... A i to što je tata napokon s nama! 🥰 #ljubavudobakorone #babybubble #mojamalafamilijica [Oskar je imao pametnijeg posla od slikanja-tjeranje mačaka iz vrta.. 💩]

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on  'Danas smo slavili tri mjeseca našeg malog/velikog čovjeka', napisala je Franka uz fotografiju na Instagramu te uz svoju fotografiju s malim slavljenikom, objavila i sliku tate i sina u prekrasnom istarskom voćnjaku te potpisala: "Tata je napokon s nama"

 

 "Danas smo slavili tri mjeseca našeg malog/velikog čovjeka... a i to što je tata napokon s nama! ", napisala je Franka uz svoju fotografiju s malenim koju je objavila na Instagramu te uz sliku na kojoj Vedran uživa s Viktorom u naručju u predivnom istarskom voćnjaku.

Možda vas zanima Franka Batelić i Vedran Ćorluka danas slave prvu godišnjicu braka: "Nisam mogla poželjeti imati boljeg suputnika..." Rubrika Stars Stars

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Vedran, naime, igra za moskovski klub 'Lokomotiva', a zbog pandemije nije mogao ranije doći do svoje obitelji, no sada je sretni trio napokon na okupu u Istri. A kada završi i ova zdravstvena kriza, par se namjerava preseliti u Zagreb gdje u samom centru grada, objavio je RTL, gradi luksuznu vilu vrijednu navodno 15 milijuna kuna.

Možda vas zanima Franka Batelić svog je sinčića Viktora izvela u šetnju kvartom na sunčani dan Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    zašto plazi jezik????? grozno