Stars

Najpopularniji talijanski pjevač oduševio golišavom čestitkom - što je skrio iza Djeda Mraza?

  • Damiano David 22-godišnji je talijanski pjevač i frontmen grupe Måneskin koja je ove godine pobijedila na Eurosongu s pjesmom Zitti e buoni
  • Zgodni pjevač neobičnog stila odmah je osvojio gledateljice i slušateljice diljem svijeta
  • Na svome instagramu često objavljuje golišave fotke, a za Božić je pripremio pravu poslasticu i zagolicao maštu obožavateljicama koje svoje oduševljenje nisu skrivale u komentarima

Još od pobjede na Eurosongu, frontmen talijanske grupe Måneskin, Damiano David, je obožavan među ženama diljem svijeta. Zahvaljujući izgledu, energiji na pozornici i stilu koji uključuje šminku, nakit i visoke potpetice, zgodni 22- godišnji Talijan bio je glavna tema ovogodišnjeg Eurosonga. Mnogi su primjetili da liči na Harry Stylesa, no Damien je svakako njegova žešća, punkerskija i odvažnija verzija.

Brojne obožavateljice razočarala je vijest da je mladi pjevač već zaručen.

Damiano David iz Maneskina ima djevojsku već 4 godine Možda vas zanima Talijanski roker nakon Eurosonga zaludio djevojke iz regije, a evo kome je on poklonio svoje srce Rubrika Life&style Life&style

Koji je to razlog zašto smo uvijek razočarane kada saznamo da je objekt naših fantazija zauzet, nikada mi neće biti skroz jasno. Kao da bi ga inače srele na ulici i osvojile. No, nikada ne znaš. Možda bi se nekome baš dogodila scena iz Prijatelja kada Ross u svom omiljenom kafiću upozna Isabellu Rossini.

via GIPHY

U svakom slučaju, Damiano je u sretnoj vezi, no to ne znači da obožavateljice i dalje ne maštaju o njemu. A malo toga je pjevač ostavio mašti na volju svojom božićnom čestitkom kojom je počastio pratitelje na Instagramu. Damiano pozira u kuhinji, potpuno gol, s božićnom kapicom na glavi i mačkom u ruci. Naravno, radi Instagramovih pravila,  strateško djelo prekriva emotikon Djeda Mraza.

Fotka je zapalila Instagram dobivši gotovo milijun i pol lajkova i preko tisuću komentara zahvalnih obožavateljica.

"Hvala Djedu Mrazu i Bogu, a možda i Sotoni za isporuku ovog dara," napisala je jedna, a slijedili su brojni drugi  oduševljeni/napaljeni komentari, od kojih izdvajamo najbolje: "Voljela bih da sam ovaj emoji", "Sve što želim za Božić", "Žena je bila previše zapanjena da bi progovorila. Žena sam ja."

Novi seks simbol Damiano pozirao u ženskom donjem rublju, a zbog ovog poteza je zaradio - ovacije

Još od natjecanja na Eurosongu jasno je da zgodni Talijan nema problema sa svlačenjem i golotinjom, te ovo nije prvi puta da svoje gole fotke dijeli na Instagramu. Ukoliko ga još ne pratiš, evo što propuštaš.

 

 

 

Photo: None

Komentari 0