Stars
Blake Lively i Ryan Reynolds

Najotrovnije i najromantičnije izjave Blake Lively i Ryana Reynoldsa: nije čudno da su tako sretni zajedno

  • Blake Lively se pojavila na  Forbes Power Women's Summitu i u uskoj haljini otkrila trbuščić čime je obznanila vijest o četvrtoj trudnoći 
  • Ona i glumac Ryan Reynolds imaju tri kćerke i smatrani su za jednim od najstabilnijih hollywoodskih parova
  • Prisjetili smo se njihovih nam najdražih - smiješnih i romantičnih izjava jedno (o) drugome

Jedan od najdražih i najsimpatičnijih parova Hollywooda, Blake Lively i Ryan Reynolds čekaju četvrto dijete. Iako se još nisu službeno oglasili o trudnoći,  35-godišnja Lively pojavila se na Forbes Power Women's Summitu u šljokičastoj mini haljini s dugim rukavima u kojoj je naglasila trudnički trbuh. Svjedoci događaja rekli su za TMZ da su zaposlenici dopustili samo nekoliko fotografa da uslikaju Blake, prethodno im govoreći da će ovo biti "osjetljivo snimanje" i dodajući da će znati zašto kad prođe crvenim tepihom. I to su itekako brzo shvatili jer Blake je primjetno trudna, međutim sretni par još uvijek nije otkrio detalje.

Blake i Ryan već imaju tri kćeri - James (7), Inez (5) i Betty (2) te su uvijek otvoreni oko toga koliko im je važan obiteljski život i koliko svojoj djeci žele priuštiti normalno djetinjstvo. Oni slove i za jedan od najnormalnijih parova, a javnost često zabavljaju izjavama jedno o drugome, a nerijetko i smicalicama. No, isto tako su jedno o drugome rekli neke najromantičnije stvari. Donosimo najdraže izjave bračnog para Lively - Reynolds.

Možda vas zanima Ryan Reynolds otkrio sočne pikanterije iz bračnog života s Blake: "Evo kakav je naš seksualni život" Rubrika Stars Stars

Međusobni komentari na društvenim mrežama

Blake i Ryan poznati su po 'spuštanjima' jedno drugome na društvenim mrežama čime neizmjerno zabavljaju obožavatelje. Jedan od primjera je kada je Ryan objavio fotografiju na kojoj razgovara sa svojim 'bratom blizancem', a Blake mu je u šali napisala: "Sranje. Brat ti je tako zgodan. Čini se da sam pogriješila", a on je imao još bolji povratak s komentarom "Nisi. Živi s tobom već godinu dana."

I na Twitteru kada je Ryan htio znati što se dogodilo njenom liku Emily. 

Ryan: "Možeš mi reći. Oženjeni smo. Jednom si me odvela u bolnicu kada si rađala. Pa... što se dogodilo s Emily?"

Blake mu je na to odgovorila: "Oh, dušo, od svih tajni koje skrivam od tebe, ovo bi ti trebala biti najmanja briga... vjeruj mi."

 | Autor: Screenshot Screenshot

Pa onda kada je Blake trolala Ryana za njegov rođendan s fokusom na njezinog omiljenog Ryana — Ryana Goslinga:

No, nije ni on njoj ostao dužan. U čast Livelyna rođendana, Reynolds je objavio niz nimalo laskavih fotografija slavljenice. “Sretan rođendan, @blakelively”, napisao je uz slike na kojima radi smiješne grimase i općenito izgleda nespremno.

Romantični iskazi ljubavi...

Međutim, više nego što nas zabavljaju njihova slatka podbadanja, nas raznježuju njihove ozbiljne izjave jedno o drugome i njihovome odnosu. Svakome tko voli ovaj par poznata je priča o njihovom prvom spoju na kojemu su se pojavili s drugim ljudima. Naime, Blake i Ryan tada su bili samo prijatelji i odlučili su otići na dvostruki spoj s drugim ljudima. Ryan je kasnije komentirao kako je to morao biti užasan spoj za te ljude jer se iskre između njega i Blake nisu mogle sakriti. 

Blake Lively pridržava se ovog jednostavnog prehrambenog pravila Možda vas zanima Blake Lively ima obline na pravom mjestu, ali pridržava se ovih prehrambenih pravila Rubrika Stars Stars

Dok je dobivao svoju zvijezdu na Hollywood Walk of Fame, Ryan je u svom govoru rekao: "Želim zahvaliti svojoj supruzi, Blake, koja sjedi upravo tamo, koja mi je sve. Ti si najbolja stvar koja mi se ikada dogodila ." Naravno, Ryan je morao ubaciti svoj humor te je dodao— 'odmah nakon ove zvijezde'. Teško nam je ne raspekmeziti se na kraj njegova govora: " Ti sve činiš boljim, apsolutno sve u mom životu boljim. Učinila si me ocem iz snova kada sam mislio da imam samo potencijal za zabavnog strica."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Ryan i Blake su uistinu predivan par, ali ono što izgleda njihov odnos čini toliko čvrstim je što su, prije svega, najbolji prijatelji. O tome je Blake govorila u nekoliko navrata.

"Nema velike odluke koju donosim bez njega. Najbolji dio je kad isključimo telefone i samo razgovaramo i družimo se. On je moj najbolji, najbolji prijatelj. Što radiš sa svojim najboljim prijateljem? Ne radiš ništa", rekla je za Marie Claire, dok je za Sirius XM rekla: "To je ono što cijenim u našem odnosu: on je moj prijatelj, prije svega, i dalje. Ne samo u našoj povijesti, već i u svakodnevnom životu.  Ne znam koja je tajna sreće, ali to je barem tajna moje sreće."

Photo: Shutterstock

Komentari 0