Stars

Najgori intervju na Oscarima ikad? Hugha Granta kritiziraju zbog razgovora sa supermodelom

  • Hugh Grant neće baš ostati zapamćen po pristojnosti na 95. dodjeli Oscara u Los Angelesu
  • Britanski glumac vidno nezainteresirano odgovarao je na pitanja voditeljice i supermodela Ashley Graham
  • Uobičajeno lagana pitanja koja se postavljaju u takvim prilikama očito su mu neopisivo išla na živce što se nije trudio skrivati

Supermodel Ashley Graham razgovarala je sa slavnim gostima uoči 95. dodjele Oscara, a onaj sa Hughom Grantom vjerojatno će ostati zapamćem kao vjerojatno jedan od najbizarnijih intervjua na Oscarima. Razgovor je trajao 45 sekundi i Hugh Grant nije baš bio pretjerano oduševljen pitanjima i nije se baš trudio ostati pristojan. 

Možda vas zanima 'Sve u isto vrijeme' osvojio čak 7 Oscara, Michelle Yeoh i Jamie Lee Curtis su najbolje glumice Rubrika Stars Stars

Voditeljica ga je upitala raduje li se vidjeti nečemu posebno na Oscarima, na što joj je Grant nakon nekoliko sekundi razmišljanja hladno odgovorio: "Ničemu posebno."

"Što ste odjenuli večeras?" pitala ga je.

"Samo svoje odijelo."

"Vaše odijelo? Niste ga sami skrojili", pokušala je izvući pristojnu reakciju Ahsley.

"Ne mogu se sjetiti imena svog krojača", odgovorio joj je glumac.

 | Autor: Screenshot Screenshot

Voditeljica se nekako trudila kontrolirati situaciju s neraspoloženim sugovornikom, ali nije baš pogodila s idućim pitanjem.

"Kakav je osjećaj bio snimati 'Glass Onion', to je doista fenomenalan film, koliko je to bilo zabavno?"

"Jedva da sam u filmu, pojavio sam se na tri sekunde" odbrusio je Grant, koji se u Netflixovom hit filmu 'Nož u leđa: Glass Onion' doista pojavio na samo nekoliko sekundi.

"Da, ali ste se ipak pojavili u filmu i pritom ste se zabavili? pitala ga je.

"Pa skoro" zaključio je razgovor Grant.

Britanskog glumca su odmah zasuli kritikama, na društvenim mrežama se mnogi pitaju je li doista Grant morao odgovarati na taj način i čude se njegovoj nepristojnosti: "Mogao je normalno odgovoriti, čak i ako ta pitanja nisu bila u skladu s njegovim očekivanjima", napisao je jedan korisnika Twittera, a drugi mu je odgovorio: "Ovo je jedan od najbizanijih intervjua na Oscarima."

Pogledaj ispod kako je izgledao intervju...

Photo: Pixsell/Reuters
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    oh