Stars

Bivši londonski penthause Hugha Granta odiše nesvakidašnjim luksuzom i vrijedi 80 milijuna kuna

  • Superluksuzni penthouse u centru Londona cijeni se oko 9 milijuna funti, a bivši vlasnik mu je bio Hugh Grant
  • S luksuznim detaljima i pogledom koji se pruža na londonske znamenitosti, rezidencija je zbog svoje terase zapravo rijedak slučaj na tržištu nekretnina
  • Nalazi se u središtu Londona, zauzima cijeli sedmi kat zgrade i ima lift koji vodi direktno u stan

Ova superluksuzna rezidencija bila je dom poznatog gumca Hugha Granta upravo tijekom snimanja filma Love Actually, a unutar tristotinjak kvadrata nalaze se tri spavaće sobe, dvije velike krovne terase, ali i privatna teretana.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Hugh Grant ju je prodao još 2003., a prošle godine se ponovno našla na tržištu. Nekretnina je na cijeni od oko devet milijuna funti, odnosno oko 80 milijuna kuna, a vlasnik uživa u raskošnom prostoru ispunjenom staklenim pregradama, ogledalima i prekrasnim pogledom na okolne znamenitosti.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Neutralne palete boja i veliki otvoreni prostor s podignutim stropovima u kombinaciji s mnoštvom spomenutih staklenih površina omogućuju i stalni protok svjetlosti. Penthouse je smješten na sedmome katu, a njegov vanjski dio s dvije terase, drvenim podovima i jacuzzijem proteže se na oko sto kvadrata.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram  

Luksuzni detalji, poput posebno rađenih lustera od kristala ili pak mramora u prostranoj kupaonici koju krasi, pazi sad, otvor na stropu za uživanje u romantičnim zvjezdanim noćima i suncem okupanim jutrima zvuče sasvim dobro, zar ne?

Možda vas zanima Prošlo je već 20 godina od premijere filma 'Ja u ljubav vjerujem'. Jesi li i ti plakala kad si ga prvi put gledala? Rubrika Life&style Life&style

Spavaće sobe namještene su u skladu s ostatkom prostora pa tako i u njima prevladavaju bijele nijanse u kombinaciji s bojom šampanjca i pokoji crni detalji. Sve naravno s neizostavnim staklenim površinama i mnoštvom ogledala za refleksiju svjetla. 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Rezidencija je smještena u prestižnoj četvrti Južni Kensington, u blizini Hyde Parka i mnogih poznatih muzeja i koncertnih dvorana. Blizina poznatih lokacija i bivše vlasništvo slavnoga glumca, nisu jedino što izdvaja ovu nekretninu od ostalih. Upravo terase koje se protežu oko cijeloga penthousea doprinose njegovoj vrijednosti. One su, naime, rijedak slučaj u glavnome gradu Engleske jer u potpunosti omogućuju pogled na cijeli London i njegove spomenike.

Robbie Williams prodaje predivno seosko imanje za koje misli da je ukleto Možda vas zanima Pogledaj čarobnu vilu iz 17. stoljeća koju prodaje Robbie Williams: "Divna je, ali mislim da je ukleta" Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@gisou

Komentari 0