Life&style

Pogledaj mega vilu koju Rocky prodaje za 810 milijuna kuna, a baci oko i na njegov novi 'skromniji' dom

  • Sylvester Stallone s obitelji se odlučio preseliti u Palm Beach, a svoju raskošnu vilu u Okrugu Los Angels stavio je na prodaju
  • Holivudski glumac za impresivno zdanje u Beverly Hillsu traži čak 130 milijuna dolara 
  • No, nimalo skroman nije interijer njegovog novog, gotovo u pola manjeg, novog doma. Baci pogled

Sylvester Stallone i njegova supruga Jennifer Flavin krajem prošle godine kupili su luksuznu vilu u Plam Beachu za pozamašnih 35 milijuna dolara (oko 218  milijuna kuna), a svoj bivši dom, mega vilu u Okrugu Los Angeles, zvijezda filmova u Rockyju sada je stavila na prodaju za vrtoglavih 130 milijuna dolara (oko 810 milijuna kuna). 

Možda vas zanima Znači, ovdje stanuje Julia Roberts! Rustikalna vila s bajkovitim okolišem ostavlja bez daha Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Rila Rila

Raskošno zdanje u četvrti Beverly Hills Park koje podsjeća na dvorac glumac je podignuo 90-ih na imanju od oko 2000 četvornih metara. Glavni i zapanjujuće luksuzan dom ima osam spavaćih soba i 12 kupaonica, a prostor vile ispunjen je mnogobrojnim suvenirima iz kultnih filmova o Rockyju koje glumac vjerojatno neće prepustiti novom vlasniku. Jedna od najupečatljivijih memorabilija, navode strani mediji, tako je kip Rockyja s podignutim rukama u trijumfalnom zanosu. 

Luksuza ne nedostaje u niti jednoj prostoriji pa kuhinja sadrži čak dva otoka, a zidovi blagovaonice ručno su oslikani. Uz vilu dolaze i kuće za goste, a na imanju se nalazi i bazen. Susjedi su, naravno, elita: Denzel Washington, Justin Bieber i Hailey Baldwin, Paul Reiser, Eddie Murphy, Rod Stewart, Magic Johnson i Mark Wahlberg. 

Ipak, blještavilo Losa Angelesa, Stallone i obitelj odlučili je zamijeniti nešto umjerenijim Palmom Beachom i skromnijom ali impresivnom vilom koja je dovršena 2014. godine.

Možda vas zanima Madonnina bivša vila na Sunset Boulevardu ostavlja bez daha – jednostavno je božanstvena Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Raltor.com Raltor.com

U prostor  od 1.230 kvadratnih metara  smješteno je sedam spavaćih soba te brojne prostorije za druženje. Vila je okrenuta prema moru pa većinu glavnih prostorija krase velika francuska vrata s pogledom na ocean.

 | Autor: Raltor.com Raltor.com

Možda vas zanima Katy Perry uredila je vilu kako baš i ne bismo očekivale, a posebno nam se sviđa detalj u kuhinji Rubrika Stars Stars

 | Autor: Raltor.com Raltor.com

Stallone i njegova supruga, bivši model Jennifer Flavin, s njihove tri kćeri, Scarlet Rose Stallone, Sistine Rose Stallone i Sophia Rose Stallone sigurno će uživati u glavnoj kući u sklopu vile, dok je za njihove goste rezervirana kuća koja gleda direktno na bazen. 

 | Autor: Raltor.com Raltor.com

U Palm Beachu Salone će imati gotovo jednako slavne susjede: rokere Jon Bon Jovija i Roda Stewarta, radijskog i televizijskog voditelja Howarda Sterna  te  bivšeg predsjednika Donalda Trumpa i njegovu suprugu Melaniju Trump. 

Pogledaj video: Znaš li da si genijalna?

 

Photo: Instagram/Raltor.com

Komentari 0