Stars 28. srpnja 2018.

Najekstravagantniji zahtjevi poznatih faca

Instagram @haileybieber.

U svim medijima je osvanula vijest da je obitelj Beckham za ljetovanje u Crnoj Gori imala čak 28 posebnih zahtjeva. To nas je potaknulo da pronađemo koje su zvijezde najzahtjevnije i što to sve požele

Sobe s određenom temperaturom, namještaj određene boje, pa sve do smiješnih zahtjeva poput umjetnog stabla na kotačićima. Ovo su samo neki od zahtjeva koje poznati pjevači i glumci imaju kad je u pitanju njihova soba za odmor prije nastupa, odlazak na odmor ili smještaj za vrijeme snimanja. Tako je obitelj Beckham kao dio svojih zahtjeva tražila da imaju stalnu pratnju, istu poslugu cijelo vrijeme odmora, a u sobama veći protok kisika. 

MARIAH CAREY

Pjevačica je na glasu kao jedna od razmaženijih zvijezda. Tako je za turneju zahtijevala bocu šampanjca Cristal s naboranim slamkama za ispijanje. Također treba i jednu osobu čiji će jedini posao biti bacati njezine žvakaće gume. Jedan od zahtjeva je i da temperatura sobe mora biti 24 stupnja Celzijusa, a glavna vrata se moraju otvarati prema dnevnoj sobi, nikako prema garderobi. Od hrane u sobi mora biti pohana piletina na sobnoj temperaturi. 12 boca Coca Cole i 12 boca dijetne Coca Cole, 12 proteinskih napitak s okusom vanilije,12 litara Fiji vode, 12 malih bočica vode na sobnoj temperaturi. Ovo su samo neki od zahtjeva što soba ove dive mora sadržavati.

 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on


WILL FERRELL 

Glumac poznat po svojim smiješnim ulogama ima i takve zahtjeve. Neki njegovi zahtjevi su poprilično zabavni pa nismo sigurni koliko ga se ozbiljno shvaća. Popis zahtjeva tako uključuje električni skuter na tri kotača, lažna stabla na kotačima kao i dugu na kotačima. Osim ovih zahtjeva koje baš možemo spojiti s popularnim glumcem, u svojoj sobi želi pivo, vodu, proteinske pločice, bademe. Možemo reći kako se Will ne svrstava u kategoriju zahtjevnih poznatih faca. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

BEYONCE

U slučaju da se nađeš ispred kraljice B, ni slučajno joj nemoj ponuditi Coca-Colu. Beyonce isključivo pije Pepsi jer je ugovorom vezana za taj brend pa ne želi riskirati prekid ugovora. Također, od hrane uvijek mora biti dobro pečenih pilećih bataka, krila i prsa s neizostavnim ljutim umakom (dakako, osim kad nije na veganskoj dijeti). Temperatura u njezinoj sobi u svakom trenutku mora iznositi 25 stupnjeva Celzijusa. A na popisu je su još 4 potpuno nova bijela ručnika, svijeće s mirisom ruže, novi set za čaj...

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

BRITNEY SPEARS

Pjevačica je prije nastupa u londonskoj O2 Areni zahtijevala da uokvirena slika princeze Diane bude obješena na zid garderobe. Naime, Britney obožava monarhiju, a Lady Di ju inspirira na brojne načine. Osim slike, Britney je tražila i cheeseburger iz McDonald'sa, ali bez peciva. 

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

PAUL MCCARTNEY

Pjevač je zahtijevao da nijedan predmet u njegovoj neposrednoj okolini ne smije biti životinjskog porijekla, što uključuje hranu i materijale, ali čak i životinjske uzorke. Njegova je izjava da neće biti dopušteno meso ni mesne prerađevine u garderobi, produkcijskoj sobi ni u prostoru iza pozornice. Zaključak je da ako Paul ne jede meso, neće ga jesti nitko. Također traži i 6 velikih biljki, ali ne smiju biti drveća. 20 čistih ručnika mora biti ispred produkcijeske sobe, a na sjedalima u limuzini ne smiju biti kožna sjedala.
 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

RIHANNA

Mega-popularnoj pjevačici zahtjevi su suprotni od onih koje ima Paul McCartney. Naime, Riri želi jedan veliki krzneni tepih ( ako može imati uzorak životinje, još bolje) kako bi mogla hodati bosonoga. Također, veliki je fan zavjesa, posebno onih u plavoj i crnoj boji te od ledenoplavog šifona. Ako je moguće, želi da zavjese prekriju sve zidove pa čak i vrata ormara. 4 male, prozirne vaze s bijelim tulipanima, 6 svijeći, ovlaživač zraka su još neki od zahtjeva.

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Možda vas zanima... Jesi li znala da se ovi poznati zapravo ovako zovu? Rubrika Stars Stars

GEORGE CLOONEY

George Clooney na svojim snimanjima traži jacuzzi te košarkaško igralište smješteno blizu prikolice u kojoj se odmara u pauzama od snimanja filma. 

 

A post shared by moda.stile.uomo (@moda.stile.uomo) on

MADONNA

Najveći zahtjev ove pjevačice, odnosi se na onaj koji je i brojkom najveći. To je 200 ljudi u pratnji. Također jedan ''manji'' zahtjev je i taj da se prostor iza pozornice gdje pjevačica boravi napravi i uredi identično kao i njen vlastiti dom. 

 

A post shared by Madonna (@madonna) on

Komentari 0