Stars

Možeš li ti prepoznati koja je prava Kim, a tko su lažnjaci?

Je li ti se događalo u životu da ti netko kaže "Tako me podsjećaš na... Jennifer Lopez ili recimo, Blake Lively?" Osim što ćeš mu zahvaliti iz očitih razloga, možda bi se mogla naći na stranici Celebface

Jesi li ikada čula za Celebface? Instagram račun s više od 700 tisuća pratitelja koji je trenutno zatvoreni račun je objavio kolaž fotografiju korisnica koje izgledaju poput Kim Kardashian i Beyonce. Ispod kolaža je bilo postavljeno jednostavno pitanje: "Možeš li prepoznati pravu Kim?", no taj se zadatak pokazao kompliciranijim nego što jest. Neki su tvrdili da niti na jednoj slici nema Kim, neki su rekli da prava Kim je u tom nizu kolaža, a neki su bili samo zbunjeni. Je li Kardashian pokret uzeo toliko maha da žene doslovno žele izgledati poput Kim Kardashian?

Možda vas zanima Traperice i pulover: 5 načina da ova kombinacija više nikad ne bude dosadna Rubrika Moda Moda

 | Autor: Instagram Screenshot Instagram Screenshot

1. Prava Kim

2. model Mony Monn

3., 4. Sonya Ali

5., 6. Prava Kim (crveni pramenovi i plave leće čine razliku od uobičajenog izgleda)

7.,8. (ponovno) blogerica Sonya Ali

9. Kamilla Osman

Možda vas zanima Napravi sama kod kuće valove baš kao kod frizera! Rubrika Beauty Beauty

Prava istina je da su na kolažu tri slike prave Kim, a sve ostalo su njezine dvojnice diljem svijeta. Na tri slike je Sonia Ali, djevojka iz Londona koja živi u Dubaiju. Ova beauty blogerica je model za make up tutoriale svoje sestre Fyze, a njezini fanovi kažu da nema bolje dvojnice Kim Kardashian. 

 

A post shared by Sonia and Fyza Ali (@soniaxfyza) on

Na kolažu je svoje mjesto našla i Mony Monn, koja ne samo da liči na Kim, nego je navodno 2012. godine bila upletena i u seks skandal s Kanyeom Westom. 

Možda vas zanima Ovo su 3 načina kako nositi suknju sezone Rubrika Moda Moda
 

A post shared by @mony__monn on

Kamilla Osman je još jedna influencerica koja liči na Kim. Povezivali su je s Tygom, bivšim dečkom Kimine polusestre Kylie Jenner koja je zbog Tygine nevjere često bila depresivna i razdražljiva, što smo imali prilike vidjeti i u reality showu "Keeping up with the Kardashians."

Naravno, ovaj profil nije mogao proći bez dvojnica slavne Beyonce, a tu je možda konkurencija još i veća...

 | Autor: Instagram Screenshot Instagram Screenshot Dvojnice slavne Beyonce

Slike 3, 5, 8 i 9 prikazuju stvarnu Beyonce, a sve ostalo su dvojnice...

Ovaj Instagram profil je prvenstveno nastao kako bi prikazao celebe u njihovom stvarnom izdanju bez filtera ili photoshopa. Zbog prevelike buke koji su autori stranice izazvali, profil je sada zaključan, dok u opisu stoji kako smisao ove stranice nije hejt, nego da se pokaže kako zvijezde nisu savršene kako ih se voli prikazivati...

Photo: Instagram Screenshot

Komentari 0