Stars

Možeš li prepoznati nasmijanu srednjoškolku na slici? Možda te zbunjuje boja kose, ali sigurno ti je dobro poznata

  • Matija Vuica je povodom svog 61. rođendana na Instagramu objavila fotografije iz mladosti
  • Najveću je pozornost izazvala crno-bijela fotografija iz gimnazijskih dana na kojoj ima plavu kosu
  • Jesi li je odmah prepoznala?

Matija Vuica, poznata hrvatska modna dizajnerica i pjevačica, se povodom 61. rođendana prisjetila svoje mladosti i na svom Instagram profilu objavila fotografije iz različitih razdoblja života. 

Možda vas zanima Isprobala sam pekmez i ulje za ubrzano tamnjenje na bazi oraha spravljene prema stogodišnjoj formuli. Ovo me je iznenadilo Rubrika Beauty Beauty

"Za današnji dan (19.07.2019)...odabrala sam fotke iz različitih perioda život , neke stare, koje pričaju o meni... ..., napisala je u opisu objave koja je prikupila preko sedamsto lajkova i oko stotinu komentara prijatelja i obožavatelja.

Možda vas zanima Julia Roberts objavila je fotografiju svoje majke iz mladosti - zapanjeni smo koliko joj je nalik Rubrika Stars Stars

Njezinim se pratiteljima osobito svidjela crno-bijela srednjoškolska fotografija na kojoj kao plavuša s prijateljicom leži na travi. "Ma jesi ovo ti plava???", u nevjerici je komentirala Viktorija Rađa. "Daaa, u gimnaziji kad te ludilo primi", odgovorila je Matija. Tijekom života je ipak ostala vjerna tamnijim nijansama kose, a evidentno je koliko dobro izgleda i u 61. godini.

 

 | Autor: Instagram/@matijavuica Instagram/@matijavuica

Možda vas zanima Madonna se fotkom prisjetila događaja iz mladosti i raznježila obožavatelje Rubrika Stars Stars

"Matija ovakve te se sjećam, uvijek si svoja i zato te cijenim i sav tvoj rad koji je osebujan. L.P. nisi nikad bila plagijator što je rijetkost u svijetu mode. Kapa do poda👏👏👏👏💖", "Boginja, bila i ostala", "Sve uspomene su kao vječnost. Lijepe, tople i beskrajne. A sutra je novi dan. Nove boje i nova stranica albuma.Sretno" - bili su samo neki od komentara uz nezaobilazne rođendanske čestitke.

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade!

 

Photo: Instagram/@matijavuica

Komentari 0