Stars

Julia Roberts objavila je fotografiju svoje majke iz mladosti - zapanjeni smo koliko joj je nalik

  • Julia Roberts je na svom Instagram profilu objavila fotografiju svoje majke koja neodoljivo podsjeća na nju
  • Njezina je majka, Betty Lou Bredemis, preminula prije četiri godine o čemu Julia jako dugo nije željela javno govoriti
  • Njih su dvije bile veoma bliske, a njezini su joj savjeti puno puta spasili život dok se trudila izaći na kraj s vlastito troje djece 

Kao i mnogim drugim ženama, Juliji Roberts je majka bila veliki izvor inspiracije i podrške u odgajanju djece. "Moja je majka uz posao samostalno odgajala moje dvije sestre i mene, a s obzirom da je brat Eric bio dosta stariji, brzo se iselio iz kuće pa je imala jednu brigu manje", izjavila je Julia u jednom intervjuu. Njezina je majka, Betty Lou Bredemis, preminula 2015. godine u 80-oj godini od raka pluća s čime se Julia jako teško nosila.

 

 | Autor: Instagram/@juliaroberts Instagram/@juliaroberts

Godinama je svakodnevno razmišljala o njoj, a iako joj je svakim danom bilo sve lakše, smatra da svatko tko je bio blizak sa svojom majkom nikad to ne preboli do kraja. "Kad je preminula, imala sam osjećaj da viđam njezino ime posvuda. Okrenem se i vidim natpis "Betty" - čak sam na putovanju u Africi par puta vidjela njezino ime." Nedavno je na njezinom je profilu osvanula Bettyina fotografija iz mladosti koja je neodoljivo podsjetila na samu Juliju. Julia je u opisu fotografije jednostavno napisala: 'mama' i tako joj još jednom odala počast.

Možda vas zanima Izgleda da je ovo najpoželjnija boja ovog ljeta - evo kako ćeš je najbolje nositi Rubrika Moda Moda

 

 | Autor: Instagram/@juliaroberts Instagram/@juliaroberts

Julia je osnovala svoju obitelj 2002. godine sa snimateljem Dannyijem Moderom s kojim je u manje od tri godine dobila troje djece. S obzirom da je to bio veliki izazov koji ju nekad dovodio do ruba živaca, često bi se majci obratila za savjet.
"Pitala bih je kako je ona sama uspjela odgojiti toliko djece, a ona bi, umjesto da mi prodaje priče o savršenom majčinstvu, duhovito govorila stvari tipa: 'To ti se zove dječji vrtić, draga'. Bila sam joj toliko zahvalna što me nije opterećivala pričama o tome kako je to biti savršena majka".

Photo: profimedia

Komentari 0