Stars

Mirjana Mikulec objavila je sliku sa starijom kćeri koja je izrasla u pravu ljepoticu

  • Dizajnerica interijera Mirjana Mikulec na društvenim mrežama rijetko objavljuje fotografije iz osobnog života 
  • Sada je napravila iznimku te je svojoj kćeri javno čestitala rođendan i objavila zajedničke fotografije
  • Brojni Mirjanini pratitelji, a među njima i neke poznate dame, bili su puni komplimenata za mladu djevojku

Mirjana Mikulec, dizajnerica interijera koja ima i svoju televizijsku emisiju, mnoge je oduševlila svojim stilom uređenja prostora, a fotografije vezane uz posao prevladavaju na njezinom Instagram profilu. No, ovog je puta plavokosa dizajnerica napravila iznimku te je objavila nekoliko zajedničkih fotografija sa starijom kćerkom Mateom.

Uz fotografije je napisala: ”19 godina... prošlo u tren! Malo sam nostalgična, no sretna što si izrasla u predivnu mladu ženu. Moja Matea... Sretan rođendan, ljubavi moja ❤ ”.  Uz prvu fotografiju koja je snimljena ranije ove godine na Mateinoj maturalnoj zabavi, Mirjana je objavila i fotografije iz djetinjstva lijepe Matee. Među ostalima, objavila je i fotografiju iz aviona jer je obitelj Mikulec poznata po velikoj strasti prema putovanjima.

Možda vas zanima U novom Vanninom spotu pojavljuje se njezina kći Jana, a ljudi su ostali zatečeni koliko sliče Rubrika Stars Stars

Vrlo brzo nakon objave ispod fotografije krenule su stizati čestitke, ali i komplimenti za Mateu. Među brojnim komplimentima,  pronašli smo i onaj Indire Levak koja je poželjela sretan rođendan ljepotici, kao i Mirne Maras, a voditeljica Minea je napisala da je Matea prekrasna na ponosnu mamu. 

Možda vas zanima Kći Nicole Kidman i Toma Cruisea rijetko to čini, ali sad je objavila svoju fotografiju. Evo kako danas izgleda Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0