Stars

Mia Negovetić pokazala je novu frizuru s kojom je oduševila svoje fanove, a i nas

  • Mia Negovetić je prošlog mjeseca proslavila 18. rođendan, a već nas godinama oduševljava svojim glasom
  • Mladoj pjevačici već sad prognoziraju veliki uspjeh, a nakon rođendana se odlučila za novu frizuru
  • Svojoj dugoj smeđoj kosi dodala je šiške, a svakom njezinom objavom fanovi su puni komplimenata za njezin izgled

Javnost je upoznala mladu riječku pjevačicu Miu Negovetić kada se prije šest godina pojavila u talent showu ''Zvjezdice'' gdje je odnijela i pobjedu. Godinu nakon, točnije na ljeto 2015. godine, šira javnost čula je Miu kako pjeva hrvatsku himnu povodom svečanog vojnog mimohoda kojim je obilježeno 20 godina vojne akcije Oluja te je stekla brojne fanove. 

Proteklih godina Miu smo tek tu i tamo imali prilike viđati na pjevačkim natjecanjima kao što je Dora, a mnogi su komentirali kako će lijepa djevojčica izrasti u zaista prekrasnu djevojku. Moramo priznati kako su bili u pravu, a s time bi se složili i brojni pratitelji ove mlade dame. Početkom listopada Mia je podijelila fotografiju s proslave svog 18. rođendana na kojoj pozira uz balone i cvijeće. 

Možda vas zanima Ella Dvornik opet ima novu frizuru, a neobični detalji podijelili su pratitelje Rubrika Stars Stars

Iako nije pretjerano aktivna na Instagramu, svaka njezina objava izaziva oduševljenje. Tako je nedavno Mia podijelila fotografiju s novom frizurom. Svojoj dugoj smeđoj kosi dodala je šiške koje su bile pun pogodak. 

Ovih dana se Mia posvetila i vježbanju pa je podijelila fotografiju u kompletu za vježbanje sa girijom, ali i odgovorila da joj je nadraža aktivnost trčanje. 

Možda vas zanima Ove žene htjele su obojati sijedi izrast, ali frizer je imao bolji plan. Pogledaj šokantan rezultat! Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0