Stars

Meghan Markle o pobačaju: "Znala sam, dok sam držala svoje prvorođeno dijete, da gubim svoje drugo"

  • Vojvotkinja od Sussexa u emotivnom je medijskom istupu priznala kako je u srpnju doživjela spontani pobačaj
  • "Izgubiti dijete znači nositi gotovo nepodnošljivu tugu", napisala je u tekstu objavljenom u magazinu New York Times
  • Uz nju je u ovim teškim trenutcima bio i suprug, princ Harry, a Meghan se nada kako će se uspješno izdići iz ove tuge

Meghan Markle je iznenadila svjetsku javnost otkrićem da je prošlog srpnja doživjela spontani pobačaj. S ovom informacijom odlučila je izaći u medije kako bi pomogla svima onima koji su se susreli s istim traumatičnim događajem. "Znala sam, dok sam držala svoje prvorođeno dijete, da gubim svoje drugo", stoji u članku nazvanom 'Gubitci koje dijelimo' koji je napisala za New York Times.

 | Autor:

Možda vas zanima Ljudi su podijelili koju su važnu lekciju o vezi naučili od svojih roditelja, prepoznaješ li se? Rubrika Love&Sex Love&Sex

Sasvim običan dan

U zapanjujuće intimnom izvještaju o svom iskustvu, majka jednogodišnjeg Archieja je opisala kako se tragedija dogodila "jutra koje je počelo uobičajeno kao i bilo koji drugi dan: Napravila sam doručak. Nahranila pse. Uzela vitamine. Pronašla tu čarapu koja nedostaje. Podigla bojicu koja se zakotrljala ispod stola. Složila visoki rep prije nego što sam izvukla sina iz njegova krevetića".

“Nakon što sam mu promijenila pelenu, osjetila sam oštar grč. Spustila sam se na pod s njim u naručju, pjevušeći uspavanku kako bismo oboje bili mirni, vesela melodija snažna je suprotnost mojem osjećaju da nešto nije u redu", otkrila je 39-godišnjakinja.

 | Autor:

Možda vas zanima Chrissy Teigen objasnila zbog koga je objavila fotografije mrtvorođenog sina Rubrika Stars Stars

Nepodnošljiva tuga

Odvezena je u bolnicu, a u tekstu se prisjetila osjećaja koji su je preplavili dok je ležala na bolničkom krevetu. "Držala sam supruga za ruku. Osjetila sam ljepljivost njegova dlana i poljubila mu zglobove, mokre od naših suze. Zureći u hladne bijele zidove, oči su mi se zastaklile. Pokušala sam zamisliti kako ćemo se izliječiti.", otkrila je vojvotkinja od Sussexa.

Upravo je kao dio njezinog ozdravljenja nastao i spomenuti tekst. "Izgubiti dijete znači nositi gotovo nepodnošljivu tugu, koju su iskusili mnogi, a o kojoj je malo tko govorio", napisala je, kasnije napomenuvši sljedeće: "Kad nas pozovu da podijelimo svoju bol, zajedno činimo prve korake ka ozdravljenju."

Photo: None

Komentari 0