Stars

Messijeva supruga Antonela ima diplomu humanističkih znanosti i vlastiti biznis. On je obožava od djetinjstva

  • Ljubav Lionela Messija i njegove supruge Antonele Roccuzzo rodila se još kada su bili djeca
  • Antonela je majka tri sina, uspješna poslovna žena i model
  • Twitter i Facebok nema, ali je zato na Instagramu na kojemu je redovito aktivna prati čak 23 milijuna ljudi

Od svih slavnih osoba, nekako su upravo nogometaši oni za koje čujemo da su u sretnim brakovima s ljubavima iz svog djetinjstva, a izuzetak nije ni argentinski kapetan i maestro i zasluženo jedan od najvećih ikad, Lionel Messi. On i njegova supruga Antonela Roccuzzo zaljubili su se još kao djeca, a iako ih je život bio razdvojio, ni kilometri nisu uspjeli stati na put njihovoj sreći. 

Zahvaljujući Antonelinom rođaku koji je bio Lionelov dobar prijatelj, on i Antonela upoznali su se još kao djeca, no on je na kraju zbog nogometa napustio Argentinu zbog čega se godinama nisu vidjeli, a ponovno ih je povezala životna tragedija. Par je dobio dva sina prije no što su se vjenčali 2017. godine, a godinu nakon vjenčanja, i treći su put postali roditelji još jednog sina.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

"Moja suprua, Antonela, ima mnogo izvrsnih kvaliteta. Stvarno se divim kako se nosi sa svakodnevnim poslovima, uvijek je dobro raspoložena i izvrsno pristupa problemima. Vrlo je inteligentna i dobro zaokružena u svim aspektima života", nahvalio je Lionel jednom svoju odabranicu, a istražili smo sve što vrijedi znati o njoj.

Možda vas zanima Supruge vatrenih: prisjetili smo se romantičnih vjenčanica koje su nosile ove ljepotice Rubrika Stars Stars

Par se upoznao u svom rodnom gradu Rosariju u Argentini još kada su bili djeca, a kada je Messi bio tinejdžer, preselio se u Španjolsku kako bi nastavio nogometnu karijeru pa se godinama nisu vidjeli. 2005. godine Antonelina najbolja prijateljica, Ursula Notz, poginula je u prometnoj nesreći, a kada je Lionel otkrio vijest, odletio je natrag u Argentinu iz Španjolske kako bi utješio svoju, tad još nije znao, buduću mladenku.

I sama je Antonela koju na Instagramu prati 23 milijuna ljudi 2019. odala počast svojoj pokojnoj prijateljici kroz niz Instagram storyja, a s ciljem podizanja svijesti o prometnim nesrećama u Rosariju: "Odsutnosti se osjećaju u svakodnevnom životu, na rođendanima, na godišnjicama, na zabavama. Odsutnosti su uznemirujuće", napisala je na španjolskom. "Kada shvatimo da više nećemo slušati taj glas koji nas je pratio, odsutnosti se transformiraju, i postaju sposobne bol pretvoriti u djelo, ali znajući da više nikada nećemo biti isti kao prije. Odsutnosti nas vode. Odsutnosti bole, ali nas i ponovno pokreću."

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Antonela je pohađala sveučilište u Argentini i diplomirala je humanističke i društvene znanosti na Nacionalnom sveučilištu u Rosariju. Nakon toga je započela i poslijediplomski studij stomatologije, no od njega je odustala kada su se ona i Lionel ponovno zbližili. Njihovo su vjenčanje koje je održano 30. lipnja 2017. u kasinu u njihovom rodnom gradu argentinski mediji prozvali vjenčanjem stoljeća, a proslavi njihove ljubavi pridružili su se i Lionelovi suigrači Xavi Hernandez, Carles Puyol, Samuel Eto'o te Gerard Piqué s tadašnjom suprugom Shakirom.

Možda vas zanima Mia Ćurković: Supruga Andreja Kramarića je veterinarka, nema Instagram, jedva se šminka i osvaja jednostavnošću Rubrika Stars Stars

U studenom 2016. Antonela je objavila da je postala model za dizajnera Rickyja Sarkanyja, a godinu nakon toga je s prijateljicom  Sofijom Balbi, suprugom nogometaša Luisa Suáreza, otvorila butik u Barceloni za argentinski brend obuće Sarkany. Osim spomenutog brenda, radila je i s nekoliko fitness marki i kompanija uključujući Adidas i Stellu McCartney.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Iako nema Twitter ili Facebook, na Instagramu je poprilično aktivna pa tamo redovito objavljuje fotografije svoje obitelji te promovira svoju manekensku karijeru, modne fitness linije te svoju trgovinu cipelama.

Antonela i Lionel prvi su put postali roditelji 2012. godine kada se rodio njihov prvi sin Thiago. Mateo je rođen 2015., a njihov treći sin Ciro 2018. godine. "Rasteš i učiš", rekao je Lionel o očinstvu.

"Skupljaš iskustvo u svim aspektima života, na terenu i izvan njega. Ali, kao ljudskom biću, imati troje djece promijenilo je moj pogled na život, moj način razmišljanja, a također mi je pomoglo i da rastem. Iako uz troje djece doma nema puno trenutaka predaha, nastojimo uživati u svakoj sekundi s njima, bilo da se radi o gledanju televizije, igranju ili bilo čemu drugom. Volimo ostati kod kuće i uživati u tim trenucima."

Photo: Instagram@antonelaroccuzzo

Komentari 0