Stars
Ivan Perišić romantičnom fotografijom sa suprugom uoči njezinog 33. rođendana raznježio pratitelje

Ivan Perišić romantičnom fotografijom sa suprugom povodom njezinog 33. rođendana raznježio pratitelje

  • Supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca Ivana Perišića ovoga je vikenda proslavila 33. rođendan
  • Njezin dragi muž iskoristio je priliku kako bi joj ga i javno čestitao na Instagramu
  • Pratitelje su raznježili svojom ljubavi koja traje još od srednjoškolskih dana

Ljubav Ivana i Josipe Perišić traje još od srednjoškolskih dana, a neki čak tvrde da su i sjedili zajedno u klupi. Njihova je ljubav, kako se čini, čvršća nego ikada, što svjedoče fotografije na Instagramu na kojima je zaljubljeni dvojac uoči supruginog 33. rođendana, pozirao uz veliki buket cvijeća na stolu, a slavljenica je zablistala u modelu bijele haljine i sjajnim sandalama.

Možda vas zanima Ivan Perišić ima pobjedničku frizuru za večerašnju utakmicu Rubrika Stars Stars

Tako je hrvatski reprezentativac i nogometaš talijanskog Intera oduševio milijune pratitelja fotografijom sa suprugom Josipom, dok su Ivanovi pratitelji njegovu objavu iskoristili kako bi joj u komentarima čestitali rođendan. Atmosferu proslave Josipa je podijelila na Instagram storyjima.

Adriana i Duje Ćaleta Car otkrili su preslatko ime novorođenog sina Možda vas zanima Adriana i Duje Ćaleta Car otkrili su preslatko ime novorođenog sina Rubrika Stars Stars

 | Autor: Instagram@lejla.fili Instagram@lejla.fili Atmosferu proslave Josipa je podijelila na Instagram storyjima.

Podsjetimo, vjenčali su se 2012. godine, a imaju i dvoje djece - sina Leonarda i kćer Manuelu. Prošle godine su u Grohotama na otoku Šolti obnovili zavjete, ovog puta davši i crkveno obećanje o vječnoj vjernosti. Crkveno vjenčanje par je organizirao u krugu najuže obitelji, a održano je u crkvi svetog Mihovila koja je, inače, najstarija očuvana crkva na Šolti.

Adriana Ćaleta-Car i Duje su podijelili prvu fotografiju sinčića: "Hvala svima na lijepim željama od nas troje" Možda vas zanima Adriana i Duje Ćaleta-Car podijelili su prvu fotografiju sinčića: "To ovako završi. Moja obitelj" Rubrika Stars Stars

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0