Stars

Meghan je Harryju u svom stilu čestitala 35. rođendan, a i Williamova čestitka dosta govori o navodnom lošem odnosu s bratom

  • Britanski princ Harry rodio se na današnji dan, 15. rujna u Londonu prije 35 godina
  • Povodom njegova rođendana supruga Meghan uputila mu je dirljivu javnu poruku
  • Čestitkama se pridružio i njegov stariji brat William čija je objava mnoge zaintrigirala svojim značenjem

Britanski princ Harry danas slavi 35. rođendan! Na službenom Instagram profilu vojvotkinje i vojvode od Sussexa osvanuo je kolaž sastavljen od devet fotografija koje pričaju priču o prinčevu životu. Tako su se unutar objave našle fotografije iz djetinjstva na kojima pozira s majkom i bratom, potom fotografije iz vojne službe i one nastale prilikom humanitarnog rada. Posljednje dvije fotografije u kožu prikazuju dva značajna dana njegova života - vjenčanje i krštenje sina Archieja.

 

Možda vas zanima Englezi u panici: Želi li Meghan Markle biti prava kraljevska ili holivudska princeza? Rubrika Stars Stars

"Inspiriraš me svakoga dana"

Uz objavu je stajala i poruka koju mu je uputila supruga Meghan."Tvoja predanost stvarima koje te toliko duboko zanimaju inspirira me svakog dana. Najbolji si muž i najnevjerojatniji tata našem sinu. Volimo te. Sretan rođendan" - stajalo je u njezinoj poruci. Njihovi pratioci na društvenim mrežama su ostali oduševljeni ovom jednostavnom i slatkom čestitkom za koju su ocijenili da izvrsno pristaje Meghaninom karakteru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wishing a very happy birthday to The Duke of Sussex today! 🎂

Objavu dijeli Kensington Palace (@kensingtonroyal)

Čestitka koja skriva odgovor

Princu Harryju javnu čestitku je uputio i njegov stariji brat William, koji je za slavljeničku objavu odabrao njihovu zajedničku fotografiju nastalu prilikom Harrijeva vjenčanja. Premda se u javnosti naveliko špekulira da su odnosi među dvojicom braće zahladili, možda je upravo ova fotografija simbolički odabrana kako bi odagnala sve sumnje o mogućim nesuglasicama.

Možda vas zanima Ako ovo jedeš svakodnevno tvoje će lice biti besprijekorno Rubrika Beauty Beauty

 

 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0