Stars

Meghan i Harry objavili fotke zaruka i zaljubljeni smo

Meghan izgleda poput prave princeze... zato se ni ne možemo ljutiti što je nova članica kraljevske obitelji još jednom prekršila staromodna pravila.

Meghan Marke i princ Harry vjenčat će se u lipnju 2018. godine i jedva čekamo, a kao uranjeni božićni poklon upravo su objavili i službene fotke zaruka i ne možemo ih prestati gledati.

 | Autor: getty images getty images

Za razliku od prvih fotki nakon objave zaruka koje su bile nešto opuštenije, ovi kraljevski portreti apsolutno nam oduzimaju dah, a Meghan izgleda poput princeze iz bajke. 

 

Možda vas zanima Mračna tajna iza datuma vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: getty images getty images

Ipak, ono što nosiš itekako je bitno, posebno ako si dio kraljevske obitelji, a Meghanin odabir outfita za ovaj fotosešn poprilično je podijelio mišljenja. Naime, kraljevska obitelj primorana je pridržavati se strogih pravila kad je u pitanju njihovo pojavljivanje u javnosti. Tako se žene u javnosti nikad ne bi smjele pojavljivati pokazivajući noge ili dekolte. Uzmemo li u obzir da se Markle odlučila fotkati u outfitu s poprilično prozirnim gornjim djelom, odmah smo se bacili na proučavanje kraljevskih pravila. Ipak, čini se da Markle, iako sklona riskiranju, nije prekršila kraljevski protokol - haljina je prozirna, no zahvaljujući pametno smještenim ukrasima, ne otkriva ništa što ne bi smjela. Drago nam je, jer je ovo outfit koji, poput svih njezinih, definitivno želimo kopirati! 

 | Autor: getty images getty images

Možda vas zanima Usporedili smo zaruke Meghan i Harryja s onima Williama i Kate i ovo smo zaključili Rubrika Stars Stars



No, vratimo se na divljenje. Naime, kraljevski par fotkao je Alexi Lubomirski kod kućice Frogmore u Windsoru. Meghan nosi prekrasnu Ralph and Russo haljinu dok se njezin princ odlučio za plavo odijelo.

 | Autor: getty images getty images

Svojom iskrenom ljubavlju (koja baš i nije uobičajena priča kraljevskih obitelji) par je još jednom dokazao kako Kate i William neće još dugo biti u središtu naše pozornosti.


 

Photo: getty images

Komentari 0