Stars

Marko Tolja na Instagramu pokazao suprugu koju ne viđamo često

  • Marko i Ana Tolja u braku su u od 2018.
  • Pjevač ne objavljuje često fotografije sa suprugom
  • Zajedno su svima poželjeli sretnu Novu godinu

Marko Tolja i njegova supruga Ana zajedno su pozirali za fotografiju koju je Marko onda objavio na svojem Instagram profilu.

Fotografija je s terase jednog riječkog restorana, no svu pozornost privukla je supruga Marka Tolje, Ana, koju vrlo rijetko viđamo u javnosti. U opisu fotografije Marko Tolja svima je poželio "Sretnu, uspješnu i zdravu 2022.!" 

Iako o svojoj bračnoj sreći rado govori u medijima, suprugu ipak čuva od očiju javnosti, kao i njihovu privatnost. Par se inače upoznao preko društvenih mreža, a nakon dugogodišnje veze, vjenčali su se 2018.

Marko Tolja Možda vas zanima Preslatko! Marko Tolja objavio duet sa dvogodišnjim sinom: Zvijezda je rođena! Rubrika Stars Stars

Zajedno imaju i sina Maru, rođenog 2019. S njim Marko Tolja i najčešće dijeli fotografije na svom Instagramu, ali je ovaj put supruga Ana zablistala.

Na fotografiji Marko nosi elegantno crno odlijelo, dok se Ana odlučila za crno-zelenu haljinu koju je upotpunila crnim sakoom i visokim crnim čizmama.

Ispod fotografije nizali su se i komentari pohvala pa je tako Mia Dimšić ostavila emotikon srca, a Marijana Batinić je napisala „Najzgodniji par“.

Možda vas zanima Marijana Batinić nas je raznježila fotkom s kćerkom: "Sreću ne možeš kupiti, ali je možeš roditi" Rubrika Stars Stars


 

Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Komentari 0