Stars

Marko Grubnić i Maja Šuput komentirali nezgodu s tortom: "Sva sreća da reklame traju sto godina..."

  • Može se reći kako su Maja Šuput i njen stilist Marko Grubnić u posljednjoj emisiji Plesa sa zvijezdama uspjeli zasjeniti sve natjecatelje
  • Naime, Maja je dobila tortu od slastičarke Ivane Čuljak, a Asim ju je nespretno „gurnuo“ na njenu lijepu haljinu
  • Napokon su voditeljica i njezin stilist progovorili o samom incidentu

Novu epizodu showa "Ples sa zvijezdama" obilježila je nezgoda s tortom u kojoj su glavnu ulogu igrali Asim Ugljen i Maja Šuput. Naime, Maja je dobila tortu od slastičarke Ivane Čuljak, a Asim ju je nespretno „gurnuo“ na Majinu lijepu haljinu. Sve skupa je izgledalo dosta neočekivano, a Maja se činila u potpunom šoku.

 | Autor: Nova Tv Nova Tv

Međutim, pjevačica i voditeljica brzo se snašla te je iskoristila reklame kako bi pobjegla iza kulisa i pomoć zatražila od prijatelja i modnog stilista Marka Grubnića. Mnogi su se pitali radi li se o dogovorenoj spački, obzirom da je Grubnić promptno reagirao i imao za nju spremnu novu haljinu,. "Ajmo unutra", rekao je on smireno i pojurio skidati haljinu s pjevačice. Evo što je objavio na svome Instagramu i rekao o spomenutom događaju.

"Svaki surovi profesionalac (poput mene) koji radi Live emisiju, UVIJEK ima u garderobi rezervnu kombinaciju... Hvala @i.do.weddings.hr što ste uvijek uz mene u mojoj garderobi, spasili ste show... ❤️ #unstoppable", napisao je Marko.

Za In Magazin Grubnić je rekao da ako nema u garderobi, ima u autu: "Ja uvijek imam rezervnu kombinaciju, uvijek imam plan B jer sam stvarno ziheraš" te je dodao: "Snašli smo se, ne bih nam poželio još takvih situacija jer je jedna bila dovoljna" 

Možda vas zanima Maja Šuput krstila Blooma, a lovac Dean Kotiga napisao mu je pjesmicu: "Nek' mu ime bude Cvjetko" Rubrika Stars Stars

Maja je rekla kako se potpuno pogubila, ali "sva sreća da reklame traju sto godina i da imamo puno stvari u garderobi". Pjevačica i voditeljica je dodala:

"Ja sam došla doma, onda sam mužu to pričala dva sata, tome nije bila kraja"

A što se tiče Asima Ugljena, na svom se Facebooku osvrnuo na svoj nastup i javno ispričao radi nezgode.

"Neopisivo cijenim profesionalizam i jedan od najdražih mi ljudi za suradnju je Maja Šuput. Dugo se poznajemo i imamo više zajedničkih gaža i svaki put kada sam sa njom radio, uživao sam jer s njom uvijek lako, ugodno, zabavno i divno raditi. Jer je vrhunski profesionalac koji je uvijek na visini zadatka. Tako je bila i sinoć. Žao mi je zbog haljine, iskupit ću se, a čim drugim, doli tortom. 😉 Bitno je da si se snašla kao što se uvijek snađeš. Znaš da te volim, carice", napisao je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Maja je na svom Instagramu kasnije otkrila da mu ništa ne zamjera. "Dragi Asime, šaljem ti pusu. Samo ljubav", napisala je.

 

Photo: Instagram Screenshot

Komentari 0