Stars

Iz 'Plesa sa zvijezdama' ispali Ivana i Ivan, ali pažnju je ukrala nezgoda Maje Šuput s tortom: "Reklame, molim vas!"

  • Nakon prošlotjedne „filmske večeri“, tema ove epizode showa „Ples sa zvijezdama“ bila je ljubavna
  • Svoja plesna umijeća pokazalo je 10 preostalih parova
  • Ipak, svu je pažnju ukrala nezgoda Maje Šuput s tortom koju je dobila na poklon

Novu epizodu showa "Ples sa zvijezdama" obilježila je nezgoda s tortom u kojoj su glavnu ulogu igrali Asim Ugljen i Maja Šuput. Naime, Maja je dobila tortu od slastičarke Ivane Čuljak, a Asim ju je nespretno „gurnuo“ na Majinu lijepu haljinu.

 | Autor: Nova Tv Nova Tv

Premda nikome nije bilo jasno je li bila riječ o dogovorenoj spački, voditeljica je bila jako zbunjena te je molila produkciju da pusti reklame kako bi se dovela u red. "Čisto da vidim što ću sa sobom", rekla je.

Na Instagramu je objavljeno kako Maja trči prema svom timu da vide što će napraviti. „Je li ovo moguće? Što ćemo sad, Marko?“, pitala je svog stilista Grubnića. Ubrzo se pokazalo da voditeljica ima spremnu i drugu garderobu. Maja se vratila u novoj haljini i rekla Asimu: "Ne znaš što si napravio mom timu. Grubnić je na aparatima“. Glumac joj je odgovorio „da sada izgleda bolje“.

Ipak, neki su gledatelji komentirali da je cijela ova situacija izrežirana. "Ovo kao da je namještaljka!", komentirao je jedan gledatelj na društvenim mrežama, a mnogi su također dijelili njegovo mišljenje. "Maja je morala pokazati i drugu haljinu" i "Ovo joj je bio izgovor da se presvuče", komentirali su neki. 

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou  | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

Što se tiče natjecateljskog dijela, Filip Vidović i Paula Jeričević utjelovili su Parisa i Helenu te su svojim nastupom oduševili publiku, ali i žiri. Za rumbu su osvojili 32 boda od žirija. Međutim, vrlo brzo nakon nastupa je glumac nakratko „nestao iz studija. Vratio se nazad s gipsom na nozi, koju je ozlijedio tijekom plesa.

Domenica Žuvela i Alan Walme plesali su jive te su za svoj nastup dobili 32 boda. „Ti si definitivno ona koja je napravila najveći pomak od početka do sada. Jednostavno si procvjetala i postala si atraktivna“, pohvalila ih je Larisa Lipovac Navojec. 

Pedro Soltz i Valentina Walme plesali su quickstep. Ovoga puta Pedru su se na pozornici pridružile, osim plesne partnerice Valentine, supruga i kćer. Osvojili su 35 bodova.

Sandi Pego i Helena Janjušević plesali su cha cha cha. Međutim, prije nastupa se Sandiju na pozornici pridružila supruga Cindy Šoštarić Hadžić te je par zaplesao na zvukove pjesme koju su na svojoj svadbi odabrali za prvi ples. Cindy je također otkrila da je trudna. 

Marko Petrić i Gabriela Pilić plesali su lyrical te osvojili 36 bodova, ali i prvu desetku u showu! „Marko ti si bio dosad štreberski tip plesača, ali večeras se to promijenilo. Otvorio si se, emotivan si i nadam se da će se to pokazati i u drugim plesovima. Mislim da je ovo tvoja najbolja izvedba do sada“, komentirao je ples najstroži član žirija Ciboci.

Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš otplesali su sambu. Premda je žiri jako nahvalio plesno umijeće glumice, bili su prilično škrti s bodovima te je par osvojio 31 bod. 

Ivana Čuljak i Ivan Jarnec plesali su jazz, a za svoj nastup osvojili su samo 21 bod. 

Asim Ugljen i Nika Jelić plesali su slowfox i osvojili 26 bodova. 

Zatim je su na svenu izišli Albina Grčić i Mario Ožbolt. Osim sjajnog plesa, rumbe, te osvojena 33 boda, Albina je mnoge fanove ostavila bez daha u vrlo odvažnom outfitu. 

Jelena Perić i Marko Mrkić dali su točku na „ljubavnoj večeri“ prelijepim bečkim valcerom na pjesmu Franke Batelić "S tobom" te su za svoj nastup osvojili 34 boda od žirija. A Franku je ta izvedba posebno dirnula.

- Svaki put mi krenu suze kad krene taj tekst. Hvala vam što ste vašim valcerom pjesmi dali jednu novu dimenziju - emotivna je bila Franka nakon njihovog nastupa, a zatim im se zahvalila i preko Instagrama.

- Hvala što ste me raspekmezili svojim valcerom na 'S tobom'.  

U eliminacijskom dijelu natjecanja našli su se Asim i Nika, Bojana i Gordan te Ivana i Ivan. Žiri je ovoga puta spasio Bojanu i Gordana. Nakon prebrojavanja glasova gledatelja, iz emisije su ispali Ivana i Ivan. 

Najavljeno je i veliko iznenađenje za sljedeću emisiju „Plesa sa zvijezdama“. Maja je u jednom trenutku otkrila sljedeće: „Ljestvica je podignuta vrlo visoko. Pogledajte svog partnera. Sljedeću emisiju morat ćete ga zaboraviti. Dolazi do zamjene parova!“. O zamjeni odlučuje publika u studiju anketom nakon emisije. Sljedeća emisija je specijalno izdanje pa nema ispadanja, ali žiri će i dalje ocjenjivati, a gledatelji glasati. Oni s najviše bodova u sljedećoj emisiji dobit će dva boda koji se prebacuju u emisiju iza te.

 

Photo: Nova TV

Komentari 0